Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı 'Aralarındaki yaş farkı olay oldu'

Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı 'Aralarındaki yaş  farkı olay oldu'
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 37 yaşındaki Necla Karahalil ile birlikte olduğu iddia edildi.

Komedyen Cem Yılmaz'ın paylaşımındaki gizemli topuklu ayakkabının sahibinin yeni sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Cem Yılmaz iddialara göre 37 yaşındaki Necla Karahalil ile birlikte.

Yaş farkı magazin programlarının da gündeminde.

Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya ile ilişkileriyle tanınan Cem Yılmaz, uzun bir süredir sessiz kaldığı aşk hayatıyla yeniden gündeme geldi.

Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından, "O kadar" notuyla paylaştığı fotoğraftaki topuklu ayakkabının sahibi merak konusu oldu.

Cem Yılmaz'ın gönlünü, pilates eğitmeni Necla Karahalil'e kaptırdığı iddia edildi.

Ekran Alıntısı

"SEVGİYLE NİCELERİNE, OLEY"

"Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerine, oley" notunu düştüğü son paylaşımıyla öne çıkmasıyla Cem Yılmaz'ın yolladığı kalp emojisi aşkı belgelemiş oldu.

Aramızda Kalmasın programında yaş farkı tartışıldı. Necla Karahalil, 37 yaşında iken Cem Yılmaz ile arasında 13 yaş fark bulunuyor.

"YAŞINI GÖSTERMİYOR"

Müge Dağıstanlı pilates hocasına dair "Yaşını göstermiyor" yorumlarında bulundu. Müge Dağıstanlı "Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun. Mezeleri salataları sevdiren kadın deniyor. Cem Yılmaz ise sosyal medya üzerinden tanıştığı da bir diğer iddia" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.