Dilber dansı ardından sonunda bu da oldu 'Pavyon turları başladı

Dilber dansı ardından sonunda bu da oldu 'Pavyon turları başladı
Gündem yaratan Dilber dansının ardından şimdide pavyon turları gündeme geldi.

Yıllar sonra televizyon ekranlarına geri dönen Yılmaz Erdoğan'ı İnci Taneleri dizisi özellikle pavyon sahneleriyle büyük ilgi gördü. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Dilber' karakterinin dans sahneleri izleyicilerin ilgisini çekti ve rekor izlenme rakamlarına ulaştı. Dilber'in karakterine özgü elbisesi satışa sunulurken, dansı için de kurslar açıldı.

dilber-deki-performansiyla-cok-konusulan-hazar-16802137-7334-amp.jpgŞimdi ise Dilber'e özel pavyon turları düzenlenmeye başladı.

Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren büyük yankı uyandırdı.

Her bölümüyle büyük ilgi toplayan dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Dilber' karakteri adeta fenomen haline geldi.

inci-tanelerinin-ikinci-fragmani-yayinlandi-1273-dhaphoto3.jpgDilber'in pavyon dansı bir akım haline geldi ve Ergüçlü'nün performansı büyük beğeni topladı. Dilber'in karakterine özgü elbisesi satışa sunulurken, dansı için de kurslar açıldı.

Dilber karakteri etrafında birçok tartışma dönüyor ve şimdi de Dilber için özel pavyon turları düzenleniyor.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre; İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona turlar düzenlenmeye başlandı. En uygun tur fiyatı 10 bin TL'den başlıyor ve mart ayında tüm kontenjanlar doldu.

Nisan ayı için ise sınırlı sayıda kontenjan kaldığı duyuruldu. Ayrıca duyurularda "Ne Dilber, Ne Behzat Ç. gözlerim açık gider pavyonu görmezse" diyenleri bekledikleri belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.