Melsum Erdost ile Karakurt arasında arbede çıktı 'Ebrar Karakurt açıklaması gündem oldu'

Melsum Erdost ile  Karakurt arasında arbede çıktı 'Ebrar Karakurt açıklaması gündem oldu'
Ebrar Karakurt ile ilgili sosyal medyaya bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt voleybol kariyeri ve sosyal medyada girdiği polemiklerle sıklıkla adından söz ettiren bir sporcu, ünlü şarkıcı Melsum Erdost cephesinden sosyal medyaya bomba gibi düşen bir iddia geldi.

A Milli kadın voleybol takımının oyuncularından biri olan Ebrar Karakurt geçtiğimiz akşam eğlenmek için bulunduğu bir mekanda olay çıkardı Karakurt Kadıköy‘deki mekanda sahneye çıkarak şarkıcı erdost elinden zorlu mikrofonu kaptı ve şarkı söylemeye başladı.

Yaşanan bu olayın ardından Erdost ile Karakurt arasında kısa süreli bir arbede meydana geldi olaya müdahale eden güvenlik görevlileri Ebrar Karakurt’u dışarı çıkardı erdostla aralarında yaşanan arbede sırasında mikrofonun dudağına çarpması sonucu Erdost dudağının şiştiğini ifade etti.
Gece kulübünde olaya şahit olan müşterilerden biri, yaşananları sosyal medya hesabından yayınladı.

Paylaşımda, "Dünü bugüne bağlayan gece olay çıktı. Sahnede Melsum vardı. İzleyenler içinde de Ebrar Karakurt ve Barış Murat Yağcı da vardı. Ebrar, çok alkollüydü ve sahneye çıkıp dans ederek Melsum'un sahnesini bozdu. En son 'Yeter ben şarkı söyleyeceğim' diye sahneye atladı bunu gören Melsum'un menajeri ayıp oluyor diye Melsum'u sahneden aldı. Ebrar, hâlâ şarkı söylemekte ısrar ettiği için Barış Murat Yağcı'nın ekibinden biri tepki gösterdi. Birbirlerine diklenince güvenlik gelip ayırdı ve Ebrar'ı çıkardı." ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.