Ebru Yaşar'dan büyük başarı Dünya listelerine giren tek Türk sanatçı

Ebru Yaşar'dan büyük başarı Dünya listelerine giren tek Türk sanatçı
Türk müziğinin seviyen sesi Ebru Yaşar büyük bir başarıya imza atarak Dünya listelerine giren tek Türk sanatçı oldu.

Güçlü ses Ebru Yaşar, yaptığı albüm ve şarkılarlı ile başarıdan başarıya koşuyor. Ebru Yaşar'ın Siyam ile birlikte seslendirdiği 'Yoksun' adlı düet Cardi B ve Miley Cyrus gibi dünya starlarını da geride bırakarak Youtube Music Charts listelerine giren tek Türk şarkı oldu. Yoksun, dünya listelerinde 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar, son bir yılda YouTube'da 300 milyon, tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans gösterdi.

Yaptığı albüm ve şarkılarıyla müzik sektörüne damga üzerine damga vuran Türk müziğin güçlü sesi Ebru Yaşar, Siyam’la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun’ ile dijital platformlarda zirveye yerleşti. Yaşar, Youtube Music Charts listelerine giren tek Türk şarkıcı oldu.

yoksun.jpg


"TÜM DİJİTAL MECRALARDA 500 MİLYON DİNLENME ALDI"

DMC Genel Müdürü Samsun Demir, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı duyuruda “Ebru Yaşar ve Siyam’ın düeti “Yoksun” YouTube Dünya Listesi’nde Cardi B ve Miley Cyrus gibi starları geride bırakarak 23. sıraya yükseldi. Ebru Yaşar son bir yılda YouTube’da 300 milyon tüm dijital mecralarda ise 500 milyon dinlemeyi aşan bir performans sergiledi” sözlerini kullandı.

EBRU YAŞAR: BU YOLDA BİZE EŞLİK EDEN TÜM DİNLEYİCİLERİ ÇOK SEVDİĞİMİ, AŞKLA ŞARKILARIMI SESLENDİRDİĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM

Ebru Yaşar da, Samsun Demir’in paylaşımını alıntılayarak; “Müzik bi yolculuk …bu yolda bize eşlik eden tüm dinleyicileri çok sevdiğimi, aşkla şarkılarımı seslendirdiğimi bilmenizi isterim.. En iyilerine layıksınız” sözleri ile dinleyicilerine teşekkür etti.

DÜNYA LİSTELERİNE GİREN TEK TÜRK SANATÇI OLDU

Youtube Music Charts verileri verilerine göre en çok dinlenen şarkılar belli oldu. Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar yeni şarkısı ‘Yoksun’ ile dünya müzik listesini adeta sallandı. Yaşar, Siyam’la yaptığı düet şarkısı ‘Yoksun’ ile ‘YouTube Dünya Listesi’nde Amerikalı rapçi Cardi B. ile pop şarkıcı Miley Cyrus gibi dünya starlarını geride bırakarak 23’üncü sıraya çıktı.
2 Şubat’da müzikseverler ile buluşan ‘Yoksun’ YouTube Türkiye Trend Videolar Müzik listesine de zirveye yerleşmişti. ‘Yoksun’ un söz ve müziğini Esad Fidan, Siyam, Ramazan Kızılpınar yaparken şarkının düzenlemesi Esad Fidan’a ait.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.