Murat Kurum İmamoğlu'na seslendi 'İstanbul senden usandı Seni süresiz tatile gönderecekler'

Murat Kurum İmamoğlu'na seslendi 'İstanbul senden usandı Seni süresiz tatile gönderecekler'
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Şile'de düzenlenen mitingde vatandaşla hitap etti. Konuşmasında mevcut İBB Başkanı İmamoğlu'na seslenen Murat Kurum "Bu millet senden bıktı, İstanbul senden usandı, senden yoruldu." diyerek 31 Mart’ın İstanbul'da hesaplaşma günü olacağını söyledi.

Mitinge Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı da katıldı.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Şile'de düzenlenen mitingde vatandaşla hitap etti. Kurum, "Bizim sözümüz söz. İşte bakın daha önceden sözünü verdiğimiz 112 konutumuzu teslim etmeye başladık. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"İSTANBUL BİZE EMANET"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Şile'de yaptığı konuşmada İstanbul'un kendilerine emanet edildiğini vurgulayarak 'Bu şehir daima benimdir' diyen Sultan Fatih’in emaneti. İstanbul bize 'En büyük hayalim İstanbul’u yeniden yükseltmek' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti. Bu şehir bize 'Medeniyetimizin başkenti İstanbul’dur' diyen Erbakan Hocamızın emaneti. İstanbul bize 'Vatanseverlik aksiyondur' diyen Başbuğ Alparslan Türkeş’in emaneti. Bu şehir bize 'Dava ve aksiyon adamı' şanlı şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti. İstanbul bize 'Bu şehrin en büyük sevdalısı' liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emaneti" diye konuştu.

Murat Kurum konuşmasında Ekrem İmamoğlu'nun İstanbulluların beklediği temiz çevre, ulaşım sorununa çare bulamadığını metro yapamadığını, park ve yeşil alan yaratamadığını sosyal desteklerde haksızlık yapamadığını söyledi.

kurumsileaa.jpg

"MİLLET SENDİ BIKTI USANDI"

Yaklaşan seçimler ile ilgili konuşan Kurum, şunları kaydetti:

İstanbul'un artık Ekrem İmamoğlu'dan bıktığını söyleyen Murat Kurum "Bu millet senden bıktı, İstanbul senden usandı, senden yoruldu artık. İnşallah, 31 Mart’ta İstanbul senden temelli olarak kurtulacak. İstanbullular, seni süresiz izne, süresiz tatile gönderecek. 31 Mart geliyor, milletin hesap sorma günü yaklaşıyor. Sana bu kibirli dilinin hesabı da sorulacak. Sana bu israfın hesabı da sorulacak. Trafik çilesinin hesabı sorulacak. Adaletsizliğin hesabı sorulacak. 31 Mart’ta kadınlarımız İstanbul’da sandıkları patlatacak; sana en büyük dersi sandıkta kadınlarımız verecek. " diye konuştu.

Kendisine metro fatihi diyen Ekrem İmamoğlu'na seslenen Murat Kurum "Ya sen 5 yılda sadece 8 kilometre metro yapan adamsın, sen mi fatih olacaksın? Daha dün Sultanbeyli’deydik. Ve orada Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattımızı hızlıca yapacağız dedik. Bir anda, hepsi birden, tüm trolleriyle beraber zıplamaya başladılar. 'Ya biz zaten bu hattı açacağız' dediler." diyen Murat Kurum, ancak bu hattın 16 Mart’ta açılamayacağını söyledi. " Sancaktepe Şehir Hastanesi, Veysel Karani, Hasanpaşa ve Sultanbeyli duraklarında bekleyecekler. Bu algı belediyeciliği yapanların maskesini düşürecekler. Komediyi hep birlikte izleyip göreceğiz. Hakikaten bu adamlar siyasetin konusu değil, karikatürün konusu." sözlerini kullandı.

Murat Kurum sözlerine şöyle devam etti:
"Bunlar yalan söyleyip, eser üretemedikleri gibi bir de bizim İstanbul’a kazandıracağımız eserleri eleştiriyorlar, 650 bin konutu nasıl yapacaksınız diyorlar. İşte 1 Nisan’dan itibaren 650 bin konutumuzu dönüştürmek için besmelemizi çekiyoruz inşallah. Artık hiçbir konuda endişe etmeyin; bu şehrin gerçek hizmetkarları geliyor. Bizim yüreğimiz İstanbul için çarpıyor, nabzımız İstanbul için atıyor, Şile’miz için atıyor. Biz bu şehrin her insanının derdini de Şile’mizin sorunlarını da biliyoruz. İşte Şile’mizin eşsiz bir plajı var. Burada çalışan cankurtaran kardeşlerimizi böyle ortada bıraktılar. Özellikle gençlerden oluşan bu kardeşlerimiz, İBB’nin bünyesinde yaz mevsiminde çalıştırıldıktan sonra öteki aylarda işsizliğe mahkum oluyor. Gençler, gönlünüz rahat olsun. Murat Abiniz sizi bu beceriksizlere teslim etmeyecek. İnşallah 12 ay boyunca çalışacağınız işleriniz bizden olacak. Yine İBB’nin aksattığı maaşlarınızı biz düzenli bir şekilde ödeyeceğiz."

kurumsile2aa.jpg

"ŞİLEDE MUAZZAM YATIRIMLAR YAPACAĞIZ"

Şile hakkında konuşan Murat Kurum, CHP’nin Şile’de 'sel taşkınlarına son vereceklerini söylediklerini ancak yapamadıklarını belirtti. "İşte Şile burada, Şileli burada. Çözülen herhangi bir sorun var mı? Yok. Ama bizim sözümüz söz. İşte bakın daha önceden sözünü verdiğimiz 112 konutumuzu teslim etmeye başladık." diye konuştu. Murat Kurum 1 Nisan’dan itibaren, Şile'de muazzam yatırımların hemen başlatılacağını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.