Düzce adayı türkücü Davut Güloğlu seçmenin üzerine yürüdü

Düzce adayı türkücü Davut Güloğlu seçmenin üzerine yürüdü
Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye başkan adayı türkücü Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında kahvehanede bir araya geldiği vatandaşlardan biriyle tartıştı. Davut Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürüdü.

Kahvehanedeki vatandaşlar araya girerek tartışmanın büyümesini engelledi.

YRP Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması sırasında Çay Mahallesi’nde bir kahvehaneye giderek vatandaşlara seslendi.

Buradaki konuşmasında, Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini öne süren Güloğlu, "Siz farkında bile değilsiniz. Düzce’de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. Yanlış oldu deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler." dedi . Astıkları resimlerin söküldüğünü söyleyen Güloğlu gazetecilerden tehdit aldığını iddia ederek "Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor" diye konuştu.

Bunun üzerine kahvehanede bulunan mahalle sakinlerinden biri Davut Güloğlu’na "Kim o gazeteciler açıkla da bilelim" diye sordu. Davut Güloğlu ise "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler" diye konuşunca vatandaş da kez "Beni satın alacak para yok" diye cevap verdi. Vatandaştan aldığı yanıt karşısında Davut Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüdü. Kahvehanedeki vatandaşlar Davut Güloğlu'nu tutmak zorunda kaldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.