2 Gün içinde başvuran nakit para alıyor! Dev bankadan 20 Bin TL faizsiz kredi imkanı

2 Gün içinde başvuran nakit para alıyor! Dev bankadan 20 Bin TL faizsiz kredi imkanı
Akbank müşterilerine güzel haber! 20 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Akbank, nakit ihtiyacı duyan müşterilerine yüzünü güldürecek bir haberle geldi. Banka, müşterilerine 20 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu özel kampanya, 30 Nisan'a kadar geçerli olacak. Müşterilerin bu fırsattan yararlanabilmeleri için belirtilen tarihe kadar Akbank'ın mobil uygulaması aracılığıyla kredi ve bireysel kredi kartı için başvuruda bulunmaları ve onay almaları gerekmekte.

Onay alan müşteriler, 15 Mayıs'a kadar 20 bin TL'ye varan taksitli nakit avans için başvuru yapma şansına sahip olacaklar. Kampanya, sadece mobil uygulama kullanıcılarına özel olarak düzenlendi ve Axess veya Wings kredi kartları için ilk kez başvuracak olanlar tarafından kullanılabilecek. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilere, onayın ardından iki iş günü içinde ödemeleri yapılacak. Ayrıca, 20 bin TL'ye kadar olan taksitli nakit avans için uygulanan sıfır faiz ve üç aylık vade seçeneği de müşterilerin yüzünü güldürecek bir diğer avantaj olarak öne çıkıyor.

ec3539f86e81ce4.jpg

Bireysel kredi kartı sahipleri, artık taksitli nakit avans işlemlerinde herhangi bir ücret ödemeyecekler. Bu avantajdan yararlanmak isteyen müşteriler, kart onaylarını takiben sadece bir defaya mahsus olmak üzere faizsiz bir kampanyadan faydalanabilecekler. Taksitli avanslar için belirlenen minimum miktar işlem başına 200 TL olarak belirlenirken ATM'ler üzerinden yapılacak tek seferlik çekimlerde üst limit 4 bin TL olarak uygulanacak.

Fiziki kart sahibi olmayanlar ise kartlarını dijital ortamda aktif hale getirerek bu hizmetten yararlanabilecekler. Kampanya kapsamında free, ticari, ek ve sanal kartlar yer almıyor. Axess ve Wings kart kullanıcıları ise, kart başvurularının ardından bir yıl boyunca herhangi bir aidat ödemeyecekler. Taksitli nakit avans kullanıcıları, vadesi gelmemiş taksitleri önceden kapatabilecek veya toplam borçlarını erken kapatma imkanına sahip olacaklar.

159130.jpg

Erken ödeme yapıldığında ödenen miktar ve gün sayısına bağlı olarak faiz ve maliyetlerde indirimler uygulanacak. Erken ödeme işlemleri için müşterilerin şube veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekecek. Ancak taksitli nakit avans işlemi gerçekleştirildiği gün erken veya kısmi kapama işlemleri yapılamayacak. Gecikme, bloke veya yasal takip durumunda olan kredi kartı müşterileri, taksitli nakit avans hizmetinden yararlanamayacaklar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.