Rıdvan Dilmen kara haberi verdi

Rıdvan Dilmen kara haberi verdi
Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir canlı yayında Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu hakkında kara haberi verdi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftası kapsamında Fenerbahçe kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan nefes kesen derbiden sarı lacivertliler 2-1’lik skorla Galatasaray ile olan şampiyonluk yarışından kopmamayı başardı.

Picture background

Kendi evinde Beşiktaş’ı yenen Fenerbahçe, 89 puana çıkarak Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4’e indirmeyi başardı.

Kıran kırana geçen olaylı derbinin hemen ardından canlı yayında ekran başına çıkan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen maç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Picture background

LİVANKOVİC MESELESİ

Rıdvan Dilemen katıldığı canlı yayında Livankovic hakkında duygu ve düşüncelerini şu şekilde paylaştı: “Livakovic’e haksızlık yapılıyor bence gayet iyi oynuyor. Biraz duygusal bir oyuncu seneye daha da iyi olacaktır.”

OLAY YARATAN POZİSYON

Bir süre tartışmalara neden olan yabancı VAR hakemi meselesinin geride kalmasıyla birlikte Fenerbahçe Beşiktaş maçında da Hollandalı VAR hakemi görev aldı. Konuyla alakalı konuşan Rıdvan Dilmen, “Yabancı VAR mucize oluşturmuyor ama her şeyi 'tak tak' gösteriyor, kimsenin kafasında soru işareti kalmıyor. El var ama öncesinde ofsayt var, kırmızı kart doğru karar. Bunları hemen gösterdi.” İfadelerini kullandı.

FRED’E ÖVGÜ

Picture background

Beşiktaş maçında gösterdiği üstün performans ile adından sözettiren, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Fred hakkında da Rdvan Dilmen övgü dolu şu sözleri kullandı:

“Fred'in gol pası inanılmaz, bir inanılmaz da Tadic'in göğüs pasıyla yaptığı asist. Tadic'in iyi oyunu Ferdi'yi de hareketlendirdi”

KARA HABERİ VERDİ

Picture background

Nefes kesen derbinin henüz çok başındayken sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Fenerbahçe’nin 25 yaşındaki yıldız oyuncusu İsmail Yüksek hakkında da konuşan Rıdvan Dilmen, “İsmail'in ayak tarak kısmında çatlak, kırık olabilir. Kolay kolay oyundan çıkacak bir oyuncu değil. Mert Hakan hazır olmadığı için mecburen böyle bir değişiklik yaptı hoca.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.