Türk futbolu bir şike iddiasıyla daha sarsıldı

Türk futbolu bir şike iddiasıyla daha sarsıldı
2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Spor gündemine bomba gibi düşen iddiaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı da dahil oldu.

2.Lig Beyaz Grup’ta dün Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor karşı karşıya geldi. Ankaraspor’un kendi evi olan Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta yaşanan bir durum sosyal medyada gündem oldu.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında sıra dışı istatistik- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasındaki maçta iki takımda hiç şut çekmedi. Sosyal medyada da gündem olan bu karşılaşmada şike yapıldığı iddiası akıllara ‘Şike mi yapıldı?’ sorusunu getirdi.

İki takımın da şut çekmediği maçın sonucunda Ankaraspor playoff’a, Nazilli Belediyespor ise ligde kalmayı garantilerken, bu sonuç Zonguldak Kömürspor’un bir alt lige düşmesine neden oldu.

Resim

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili olan Deniz Yavuzyılmaz olaya dahil oldu ve konuyla ilgili resmi X hesabından bir açıklama yaptı.

DENİZ YAVUZYILMAZ’IN AÇIKLAMASI

x.jpg

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

xx.jpg

DAHA ÖNCEDEN NE OLMUŞTU?

Kısa bir süre önce, TFF 3. Lig'de Turgutluspor ile Batman Petrolspor'un karşı karşıya geldiği müsabakada da şike yapıldığı iddia edilmişti.

Şike yapıldığı iddia edilen maçı 3-2'lik bir skorla kazanan Batman Petrolspor şampiyonluk kupasını kaldırmaya hak kazanmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.