Fatih Terim'e soğuk duş: İstenmeyen adam ilan edildi

Fatih Terim'e soğuk duş: İstenmeyen adam ilan edildi
Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, konuk ettiği Aris'e 1-0 mağlup olurken taraftarların maç sonu tepkisi soğuk rüzgarlar estirdi.

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nun 34'üncü haftas karşılaşmasında Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Aris'i konu ettim. Şampiyonluk yolundaki kritik mücadele konuk ekip Aris'in 1-0'lık üstünlüğüyle bitti.

kapak-3-2.jpg

Şampiyonluk yolunda büyük darbe alan Panathinaikos'un tecrübeli teknik direktör Fatih Terim maç esnasında çılgına dönerken elindeki telefonu yere fırlattı. Terim maç sonu röportajında şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı kaybettiklerini belirterek "Maçta çok erken geriye düştük. Çok üzgünüm. Ligde dev bir avantajı kaybettik" dedi.

FATİH TERİM YUHALANDI

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim maçın ardından maçın ardından açıklamlar için geldiği röportaj alanında büyük bir tepki ile karşılaştı. Stadyumda bulunan bin ile 2 bin kişilik taraftar grubu Terim'i yuhalayarak tepki gösterirken, istifa çağrısında bulundu.

Yunanistan Süper Ligi'nde lider AEK'nın PAOK'a 3-2 mağlup olmasının ardından puan farkı 4 olarak kaldı. PAOK ise 1 maç eksiğine rağmen Panathinaikos ile puanını eşitledi.

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Grubu'nda puan durumu şu şekilde:

1 - 75 puan | AEK
2 - 71 puan | Panathinaikos
3 - 71 puan | PAOK*
4 - 70 puan | Olympiakos*
5 - 52 puan | Aris
6 - 35 puan | Lamia

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.