Balıkçıların yüzünü güldürecek haber ‘Milyonlarca lira destek verildi’

Balıkçıların yüzünü güldürecek haber ‘Milyonlarca lira destek verildi’
O ilden balıkçıları bayram ettirecek haber geldi. Destek paketi açıklandı.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediyeler destek paketlerini yenilerken bir yandan destekleri de artırmaya devam ediyor.

Belediyeler emeklilere, ihtiyaç sahibi vatandaşlara çiftçilere destek verirken balıkçılara da bir belediyeden destek geldi.

Kocaeli'de "Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi Projesi" hayata geçirildi. Proje kapsamında yüzlerce balıkçıya 4,5 milyon TL'lik destek verildi.

aw154848-03.jpg

HAZIRLANAN DESTEKLER TESLİM EDİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hayata geçirilen proje kapsamında SEKA Deniz Düğün Salonu'nda tekne bakım malzemesi dağıtım programı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın katıldığı programda 307 balıkçıya hazırlanan destekler teslim edildi.

Düzenlenen programda konuşan Büyükakın, yaptıkları destek kapsamında toplamda 4,5 milyon lira destek verildiğini ifade etti.

aw154848-04.jpg

“BİR DAMLA KİRLİ SU BIRAKMADIK”

Büyükakın konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Baktığınız zaman büyük bir tutar değil ama yanınızda olduğumuzu göstermek için önemli bir çalışma ama size yapacağımız en büyük destek denize yönelik yaptığımız çalışmalar. Denizde müsilaj varsa oraya ağ atmak mümkün değil, onu çekmek de mümkün değil. Asıl faaliyetimizin denizi temiz tutmak olduğunu hiç unutmamamız gerek"

Öte yandan Büyükakın, Kocaeli genelindeki 23 arıtma tesisiyle İzmit Körfezi’ne bir damla kirli su bırakmadıklarının altını çizdi.

aw154848-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.