Selçuk Geçer peş peşe uyardı ‘Altın dolar ve bitcoin yatırımcılarının uykusu kaçacak'

Selçuk Geçer peş peşe uyardı ‘Altın dolar ve bitcoin yatırımcılarının uykusu kaçacak'
Selçuk Geçer, Dolar, altın ve kripto para yatırımcılarını uyararak 'dikkatli olun' dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar, altın ve kripto para yatırımcılarını peş peşe uyardı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Bu noktada dolar, altın ve kripto paralar son zamanlarda yakaladığı çıkış ile dikkat çekiyor. Ancak bu yükseliş ardından düşüşler olacak mı? sorusu araştırılmaya da başlandı.

“DOLARDA KORKUNÇ BİR BASKI VAR”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yeni haftaya özel piyasayı değerlendirdi. Geçer, dolara ilişkin bir tık yükseldiğini söylerken, “Dolar 31'den 32'ye yükseldi. Maşallah, bir tık yükseldi. Ne diyelim, 31'den 32'ye geldi, hala korkunç bir baskı var. Merkez Bankası rezervlerini çökertmek uğruna” dedi.

dolar-altin.jpg

“ALTINDA GERİ ÇEKİLME BEKLİYORUM”

Altının dolar onsu 2084 dolar, 2037 dolar civarında gezdiğini belirten Geçer, “O da yatay bir bantta sıkışmış durumda. Altın uçtu kaçtı falan dedikleri gibi, 93'e geldi. Hayır, arkadaşlar, bence 2.000 ile 2.100 dolar arasındaki altın hareketi çok önemli değil. Altın ne olur arkadaşlar, altında hala hafif bir geri çekilme bekliyorum.” dedi.

selcuk-gecer.webp

“ZİRVEYE ÇOK YAKINIZ ANCAK DİKKATLİ OLUNUZ”

Kripto paralarının rekor kırdığını belirten Geçer yatırımcıları yeniden uyardı. Geçer, “Bitcoin nerede, en son bilmiyorum. 63.000 üzerindeydi, şimdi bakıyorum, 63.546 herhalde, uçuyor gidiyor. Yani şu anda, ne diyoruz? Bir şey demiyoruz. Allah yolunu açık etsin diyoruz, ama zirveye çok yakınız. Zirvede böyle enteresan hareketler olabilir, dikkatli olunuz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.