O ilde yaşayan tüm emeklilere 5000 TL verilecek ‘Başvuranın hesabına yatacak’

O ilde yaşayan tüm emeklilere 5000 TL verilecek ‘Başvuranın hesabına yatacak’
O ilde yaşayan emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Yılda iki kez olmak üzere tüm emeklilere 2 bin 500 TL destek parası verilecek.

Yüksek enflasyon nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan emekliler zor günler geçiriyor. Aldıkları maaş ile ay sonunu getirmekte zorluk çeken emekliler gözünü istedikleri zam oranını alamadıkları bayram ikramiyesine çevirdi.

Emekliler Ramazan ve Kurban Bayramında 3’er bin liradan toplamda 6 bin lira bayram ikramiyesi alacak.

Bayram ikramiyelerine yapılan zam emekliler tarafından yeterli görülmese de ana maaşlara ek olacağı için dört gözle bekleniyor.

15100208-728xauto.webp

Ay sonunu getirmekten zorlanan vatandaşlara bazı belediyeler destekte bulunuyor. Vatandaşları ekonomik açıdan rahatlatmak isteyen yerel yönetimler, 31 Mart seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte kesenin ağzını açtı.

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber ise Afyonkarahisar’ın Sandıklı Belediyesi’nden geldi.

TÜM EMEKLİLERE TOPLAMDA 5 BİN TL VERİLECEK

Sandıklı Belediyesi emeklilere ısınma desteği vereceğini açıkladı. Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, sosyal medya hesabından duyurduğu destekle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Çöl, hayat boyu çalışarak Türkiye’de emek veren emeklilerin, dul ve yetimleri desteklemek amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini aktardı.

618225c55cf3b02430f94792.webp

Belediyenin duyurduğu projede ilçede ikamet eden tüm emeklilere yılda Mart ve Kasım ayında 2.500 TL olmak üzere toplamda 5.000 TL değerinde destek verilecek.

Yılda iki defa verilecek olan 2 bin 500 TL desteği, ilçede enerji sağlayan SANJET kontörüne yüklenecek.

Öte yandan SANJET aboneliğine sahip olmayan emekliler de göz ardı edilmedi. Aboneliği olmayan emeklilere 5.000 TL değerinde doğalgaz-kömür için kullanabileceği yardım destek kartı verilecek.

asfasdasdadsa.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.