Cem Yılmaz yeni sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi 'O detay dikkat çekti'

Cem Yılmaz yeni sevgilisiyle ilk kez el ele görüntülendi 'O detay dikkat çekti'
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni sevgilisiyle ilk kez dolaşırken görüntülendi. Ancak bir detay dikkatleri üzerine çekti.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ve birçok kişi tarafından merak edilen ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni bir aşka yelken açmıştı. Kısa süre önce pilates ve yemek videolarıyla bilinen pilates eğitmeni ve sosyal medya fenomeni Necla Karahalil ile birlikte olduğu konuşulan Yılmaz, sevgilisinin memleketinde görüntülendi.

cemcem.jpg

İkilinin el ele ve Tekirdağ’da olmaları detayı dikkat çekerken, ilk kez bu şekilde görüntü vermeleri gündem oldu.

Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde bir gösterisini beklenenden erken sonlandırmış, daha sonraki gösterisinde ise sevenlerini “Yaşlanıyoruz” diyerek üzmüştü.

SEVGİLİSİ İLE TEKİRDAĞ’I TURLADI

Cem Yılmaz, Necla Karahalil ile mutlu bir birlikteliğin kapılarını araladı. Ünlü komedyen, sevgilisinin memleketi olan Tekirdağ’da görüntülendi. Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; ikili, el ele objektiflere yansıdı.

screenshot-4-ux9e.webp

Necla Karahalil, ünlü komedyenin elinden tutup memleketini gezdirdi. Aşklarını gözler önüne seren ikilinin samimi halleri dikkat çekti.

cem2.jpg

DAHA ÖNCE BİRLİKTE CENAZEYE KATILDILAR

Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil ile bir cenazede ilk defa yan yana görüntülenmişti. Komedyen, yakın arkadaşı Zafer Algöz’ün annesinin cenaze törenine Karahalil ile katılmıştı.

İkilinin aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuş, gündemi bir süre meşgul etmişti. Ünlü komedyen 51 yaşında, sevgilisi Karahalil ise 37 yaşında.

cenaze.jpg

SAĞLIK SORUNU YAŞAMIŞTI

Ünlü komedyen, geçtiğimiz günlerde apar topar bitirdiği sahne gösterisi sonrasında sevenlerine açıklamada bulunmuş, bir nefes problemi olduğunu, zor nefes aldığını söylemiş, “Eee yaşlandık artık, 51 yaşındayım” demişti.

durmayinca-duymuyor-insan-du-bakalim.jpg

cem1.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.