İnci Taneleri’nde dans olmayınca sürpriz bomba patlatıldı 'Dilber dansına mola verilmişti'

İnci Taneleri’nde dans olmayınca sürpriz bomba patlatıldı 'Dilber dansına mola verilmişti'
İnci Taneleri dizisinde Dilber’in dansına ramazan arası verilince Yılmaz Erdoğan’ın türkü performansı gündeme geldi.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi her hafta yeni bir sahnesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Nefes kesen son bölümünde Dilber dansına verilen ramazan arası enfes bir performansla dolduruldu.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümüyle ekran başındakileri etkiledi.

inci-taneleri.jpg

PERFORMANSIYLA BÜYÜLEDİ

Yayına gelmeye başladığı ilk günden beri gündemden düşmeyen İnci Taneleri dizisinde Azem karakterinin söylediği şarkı, izleyenler tarafından beğeni topladı. ‘Yazan Kalem Siyah’ şarkısını söyleyen Azem’in o anları, birçok kişinin sosyal medya üzerinden yorum yapmasına sebep oldu.

s-efa763e2953bb6f87a5a324dd177d43e772a54ef.webp

PAVYON SAHNELERİNE ARA VERİLMİŞTİ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hassasiyetleri sebebiyle pavyon sahnelerine ara verilmişti. Böylece Dilber karakterinin dansı bir süreliğine askıya alınmıştı.

incitaneleri5.jpg

Dans sahneleriyle dikkat çeken dizide ramazan dolayısıyla verilen ara, Azem’in beğeni toplayan performansıyla doldurularak izleyicinin ilgisi dizinin üzerinde tutuldu.

Sosyal medyada İnci Taneleri dizisinin bu sahnesi için 'Azem, Dilber dans edemeyince şarkı söylüyor', 'Her bölümü ayrı bir heyecan', 'Muhteşem ses, muhteşem oyunculuk', 'Şarkıyı ruhuyla söylüyor', 'Çok güzel bir performans' gibi yorumlarla beğenileri topladı.

s-82f5120f6044def9bdbf816993f6a3bcc3923902.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.