İsmail Hacıoğlu’nun acı günü 'Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinin içini yaktı

İsmail Hacıoğlu’nun acı günü 'Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinin içini yaktı
Yer aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiren oyuncu İsmail Hacıoğlu annesini kaybetti.

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde Cem Karaca’yı oynayan ve başarılı performansıyla çok konuşulan İsmail Hacıoğlu acı gününü paylaştı. Annesinin ölümüyle yıkılan oyuncu, yaptığı paylaşımla yüz binlerde takipçisinin içini yaktı.

ÜZÜNTÜSÜNÜ BU SÖZLERLE PAYLAŞTI

Gerek özel hayatı gerekse başarılı çalışmaları ile konuşulan isimlerden İsmail Hacıoğlu’nun annesi Gökçen Hacıoğlu hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu hissettiği derin üzüntüyü sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşarak ifade etti.

Sosyal medya platformu Instagram’daki hikayelerinde annesinin mezarını paylaşan oyuncu, ardından yaptığı paylaşımla takipçilerini derinden yaraladı.

ismail-hacioglu2.jpg

Annesinin fotoğrafını paylaşarak not düşen oyuncu, paylaşımına “Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi biliyor musun… Güle güle menekşe gözlüm… Çok sevdim seni ve hep seveceğim ve geleceğim.” ifadelerini ekledi.

ismail-hacioglu1.jpg

Hacıoğlu’nun annesine vedası, gönderiyi görenlerin yüreklerini burktu. Gönderiye Derya Baykal, Emre Altuğ, Binnur Kaya gibi ünlü isimler ve meslektaşları da yorum yapıp baş sağlığı diledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.