Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti 'Beni germeyin

Cem Yılmaz isyan bayrağını çekti 'Beni germeyin
Ünlü komedyen Cem Yılmaz biletlerinin karaborsaya düştüğünü ifade ederek isyan etti.

Cem Yılmaz'ın "CMXXIV" adlı gösterisinin biletlerinin karaborsada fahiş fiyatlara satıldığı eleştirilerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde 7 Şubat'ta izleyici ile buluşacak olan Cem Yılmaz'ın 495 ile 4 bin 400 lira arasında satışa sunulan gösterinin şubat ve mart biletleri tükendi. Biletler karaborsada 50 bin TL'ye kadar çıktı.

Eleştirilere neden olan Yılmaz sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Cem Yılmaz; "30 yıl oldu… Yıllardır ‘karaborsa oluyor, lütfen almayın, yapmayın, etmeyin Sahte bilet bile olur aman’ desem de bu çocuksu çığlık bi anlam bulmuyor…" ifadelerine yer verirken, "Bunu denetlemesi, yasaklaması, yaptırım uygulamasını da eh ben yapacak olmadığıma göre tek çarem kalıyor gösteri yapmamak :))" açıklamasında bulundu.

Yılmaz açıklamasının devamında, "Ha oldu… Son kez söylüyorum ben dört tane gösteri yapmıyorum 100 tane gösteri olacak bu sezonda. Biri, kurum gibi bilet satan bir site görünümüyle internet üzerinden hiçbir sorumluluk almadan ‘heyyo bilet var 47.800’ deyince biri de almayıversen yahu! Allah aşkına yok biletler 50 bin, yok biletler 20 bin, yok biletler 100 üzerinden beni germeyin. Biletler kaç paraysa o kadar yahu… abi önlerden var mı? Parasıyla ha! Ona hiç girmiyorum bile." dedi.

ekran-goruntusu-2024-01-18-160520.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.