Eleme adayı belli olacak Survivor'da ödül oyununu kim kazandı

Eleme adayı belli olacak Survivor'da ödül oyununu kim kazandı
Survivor All Star 2024'te heyecan dorukta. Bu akşam izleyicileri ekrana kilitleyecek yarışma, Survivor'da ödül oyununun sonrasında eleme düellosu gerçekleşecek.

Survivor All Star 2024'te macera tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam yapılacak olan eleme gecesinde, hafta içinde isimleri çıkan dört yarışmacı kozlarını paylaşacak. Bu hafta bir kadın yarışmacının veda edeceği Survivor'da, gelecek hafta ise bir erkek yarışmacı elenecek. Survivor ödül oyununda ise mavi takım ve kırmızı takım arasında büyük bir mücadele yaşandı. Kazanan takımın büyük bir avantaj elde ettiği oyunun sonucu merakla bekleniyor.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu salı akşamı gerçekleşti. Bu akşam ise ödül oyunu için mavi takım ve kırmızı takım karşı karşıya geliyor. Ödül oyununu kaybeden takım ise ada konseyinde bir kişiyi elemek zorunda kalacak.

okuytxrd.jpg

16 OCAK'TA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2024'te dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın üyeleri arasında yapılan oylamada Kardeniz, Seda, Berna ve Sahra eleme potasına girdi. Bu dört yarışmacı, ada konseyinde düellolara katılmak için kura çekti. Kura sonucunda Berna, Seda ile yüzleşmeye seçildi. Kardeniz ise Sahra ile mücadele etmek zorunda kaldı. Düelloların sonucu, haftanın finalinde belli olacak.

GEÇEN HAFTA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

10 Ocak'ta oynanan ödül oyununu kaybeden takım, düello için iki isim belirledi. Ersin ve Doğukan arasında gerçekleşen düelloda, Ersin rakibini yenerek adada kalmayı başardı. Doğukan ise Survivor'da ilk elenen isim olarak adaya veda etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.