Yalı Çapkını’na flaş transfer 'Survivor yarışmacısı kadroda

Yalı Çapkını’na flaş transfer 'Survivor yarışmacısı kadroda
Star TV’nin her Cuma merakla beklenen dizisine yeni transfer damga vurdu. Survivor yarışmacısı kadroya dahil oldu.

Survivor yarışmasındaki performansıyla akıllarda yer edinmiş Gönüllüler takımı yarışmacısı Melih Özkaya, Yalı Çapkını dizisine geliyor.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisine geleceği konuşulan Melih Özkaya, 2018 yılında Survivor yarışmasındaydı ancak farklı dizilerde yer aldığı da biliniyor.

640x360.jpg

DİZİDE AKIN ROLÜNÜ OYNAYACAK

İkinci sezonu doludizgin devam eden Yalı Çapkını dizisi yeni transferiyle konuşulmaya başlandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin kadrosuna, Survivor’un sevilen ismi Melih Özkaya dahil oldu.

Özkaya’nın dizideki rolü “Akın” adlı bir karakter olacak. Survivor All Star yarışmasının Gönüllüler takımında yer alan Özkaya, daha önce ‘Emanet’ dizisindeki oyunculuğuyla göz doldurmuştu.

melih.jpg

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

İstanbul doğumlu Melih Özkaya, 1988 yılında dünyaya geldi. Oyunculuk hayatına 2011 yılında aldığı eğitimle adım atan Özkaya, 2012 yılında Yer Gök Aşk dizisinde yer aldı.

melih-ozkaya-gunluk-dizilere-karsi-bir-onyargi-var-f57f0.webp

Spora çok küçük yaşlardan beri ilgi duyan Özkaya, önce amatör sonrasında profesyonel olarak voleybolcu oldu ve 15 yıl oynadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi altyapısında bulunması da dahil olmak üzere Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımının kadrosunda yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.