Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni görüntüler ifşa oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ilişkisinde yeni görüntüler ifşa oldu
Her hafta merakla beklenen dizi Yalı Çapkını'nda başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çiftinin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını dizisinde, başarılı oyuncular Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam ve Gülçin Santırcıoğlu ile birlikte rol alan Afra Saraçoğlu, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda etkileyici güzelliğiyle de izleyicilerin dikkatini çeken genç yeteneklerden birisi.

Yalı Çapkını dizisinin başrollerini paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, gerçek yaşamlarında da aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelmişti.

İkilinin geçtiğimiz yaz teknede öpüşürken yakalanmaları, medyanın ilgisini üzerlerine çekmişti.

Ancak Afra Saraçoğlu, son zamanlarda kendi doğum günü partisinde Mert Ramazan Demir'le olan ilişkilerinin sadece iş arkadaşlığına dayandığını ve özel bir birlikteliklerinin olmadığını açıklamıştı.

YENİ GÖRÜNTÜLER İFŞA OLDU

Birbirleriyle arası bozuk olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çiftinin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz akşam, Büyük Ev Abluka konserinde romantik anlar yaşayan ünlü ikilinin, bu anlarını belgeleyen bir video ortaya çıktı.

Artık barıştıkları anlaşılan çift, sarmaş dolaş görüntüleriyle ilişkilerine yeni bir başlangıç yapmış oldukları bu video ile belgelendi.

MERT RAMAZAN DEMİR YORGUNLUĞA YENİK DÜŞTÜ

Özel hayatlarıyla sıkça gündeme gelen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, 'Yalı Çapkını' adlı dizide bir araya gelerek başrolleri paylaşıyor.

Haftanın neredeyse her günü yoğun çekim temposuna ayak uyduran ikiliden Mert Ramazan Demir, sette yaşadığı yorgunluk anlarında objektiflere yakalandı.

Uyuyakaldı

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.