Senarist değişikliği finali etkileyecek mi' Saraçoğlu'nun yerine kim geliyor'

Senarist değişikliği finali etkileyecek mi' Saraçoğlu'nun yerine kim geliyor'
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda sular durulmuyor. Seyran'ın ayrılık kararı ve Pelin karakterinin gelişinin ardından senaristin değişmesi dizinin hayranlarına yeni bir umut ışığı yaktı.

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını her cuma gündem olmaya başarıyor.Buçe Buse Kahraman'ın senaryoya yeniden dahil olması bir kesim tarafından heyecanla karşılanırken bir kesim de sosyal medyada olumsuz eleştirilerle diziyi yerden yere vurmuştu. Seyran ile Ferit arasındaki gerilimi Pelin karakteriyle bağlaştıran seyircilerin birçoğu karakterin diziye yeniden dahil edilmesini olumsuz karşılamıştı. Buçe Buse Kahraman'ın diziye dahil edilişinin ardından da Afra Saraçoğlu'nun diziden ayrılacağına dair gelişmelerin gündeme getirilmesi dizinin fanlarını sarstı. Eski senaristin diziye geri dönmesiyle rutin akışın geri dönmesini isteyen izleyeciler çoğunluğu oluştursa da final de izleyici neyin beklediği henüz net değil... Peki Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?

whatsapp-gorsel-2023-12-29-saat-10-43-47-4153a636.jpg

AFRA SARAÇOĞLU AYRILACAK MI?

İddialara göre, dizinin final bölümünde Ferit, iflas ederek tam bir çöküş yaşıyor. Ferit'in bu trajik sonu, izleyicileri derinden etkileyecek. Öte yandan Seyran'ın kritik ayrılık kararı sonrası Ferit karakteri bir daha toparlayamacağı ve Pelin yerine kadroya dahil edilecek yeni bir isimle evleneceği de senaryoya yönelik iddialar arasında yer alıyor. Senarist değişikliğinden sonra Afra Saraçoğlu'nun diziye devam edip etmeyeceği ise bilinmiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.