Elvin Levinler'in saç bakım rutini tepki çekti 'Takipçilerinin diline düştü'

Elvin Levinler'in saç bakım rutini tepki çekti 'Takipçilerinin diline düştü'
Alemin kralı dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Elvin Levinler'in youTube videosunda söyledikleri ortalığı karıştırdı.

ATV’de yayınlanan başrollerini Şafak Sezer, Binnur Kaya,Evrim Akın gibi başarılı isimlerin paylaştığı Alemin Kralı dizisindeki Ayben karakteriyle tanınan Elvin Levinler takipçilerinin tepkisini çekecek bir açıklama yaptı.Eşiyle yaşadığı lüks yaşamla zaman zaman gündeme gelen Levinler’in yaptığı son paylaşım olay oldu.

elvin.jpg

ŞAMPUAN KULLANMIYORUM

Ünlü oyuncu youtube platformu üzerinden saç bakım rutinini paylaştı. Videoda söyledikleri takipçilerinin tepkisini çekti.Saç bakımıyla ilgili birçok görüş bulunuyor ancak sağlıklı olanın haftada iki kez saçları yıkamak ve uygun bir şampuan veya sabunla temizlemek en yaygın olan görüş olarak ön plana çıkıyor.

AÇIKLAMA YAPTI
Saç bakımı da, cilt kadar kişisel olduğundan uzmanlar bakım ürünü tercihlerinde saç yapısının ve cilt sorunlarınının beraber analliz edilerek ürün seçiminin ona göre yapılması gerektiğini vurguluyor. Oyuncu Elvin Levinler söz konusu videoda şampuan kullanmadığı belirtti. Ardından gelen tepkiler oyuncunun açıklama için yeni bir video yayınlamasına sebep oldu.

SAÇLARI BESLİYOR
Saçını yıkarken sadece su kullandığını herhangi bir kimyasal içerikli ürün değdirmediğini söyleyen Levinler bu şekilde saç yıkamanın daha sağlıklı olduğunu ve bu yaptığı yıkama rutininin saçlarını beslediğini iddia etti

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.