Mert Ramazan Demir azarı fena yedi 'Bülent Ersoy açtı ağzını yumdu gözünü'

Mert Ramazan Demir azarı fena yedi 'Bülent Ersoy açtı ağzını yumdu gözünü'
Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan uzun yıllar sonra yeniden bir araya geldi. 'Dünya Güzellerim Masada' programında Bülent Ersoy'un Mert Ramazan Demir'i sinirlendiği anlar gündem oldu.

Yıllar sonra 'Dünya Güzellerim Masada' programıyla bir araya gelen Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ı buluşturan yapımda ünlü isimler yine sosyal medyada gündem oldu.

Altı yıl önce gezi ve eğlence programı olarak ekrana gelen "Dünya Güzellerim" ile izleyenleri gülmekten kırıp geçiren ünlü isimler Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, aynı formatla bu kez de YouTube'da üzerinden bir programla izleyicisinin karşısına çıkıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-28-141724.png

Bloom Medya tarafından hazırlanan ve yeni adıyla "Dünya Güzellerim Masada" programında üç ünlü isim, magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarıyla tartışıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-28-141809.png

Daha önce Hindistan, Nepal ve Vietnam gibi ülkeleri ziyaret ederek farklı kültürleri deneyimleyen Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman, bu kez sohbet formatıyla izleyici karşısında.

ekran-goruntusu-2023-12-28-141714.png

3 ünlü isim sırasıyla 10 erkek oyuncuya puan verirlerken ekrana gelen Mert Ramazan Demir'i gören Bülent Ersoy sinirlerine hakim olamadı ve "Ben çok kızıyorum" dedi.

Kızgınlığının sebebini ise Yalı Çapkını dizisine bağladı.

Bülent Ersoy, Ferit'in Seyran'a yaptıkları ve Pelin'in hamile kalıp diziye geri dönmesine sinirlendi.

Ersoy, dizideki Ferit'e "Senin kırdığın cevizler zaten bini aştı da, sen terbiyesizsin. Artık beğenmiyorum, kimin eli cebinde belli değil" diye konuştu.

ekran-goruntusu-2023-12-28-141841.png

Dizinin ilk sezonunun daha iyi olduğunun altını çizen Bülent Ersoy, "O eski şeyi kalmadı. Kim hamile bıraktı? Bu! Terbiyesiz "dedi.

Ersoy, Sen nasıl yaptın onu bir kere? O zaman o boncuk gözlü kızı düşünemedin." ifadelerine yer verdi.

mert-ramazan-demir-diziden-ayriliyor-mu-yali-15503646-7175-amp.jpgDiva konuşmasının devamında, "Öteki o yüzsüz kız kovuluyor yine geliyor anam. Anası da bir ayrı bir şey! Ben anlamadım. Mert Ramazan'a 10 üzerinden 9 veriyorum çünkü çocuk yaptı" dedi.

ekran-goruntusu-2023-12-28-141952.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.