Mesut Akusta ölümden döndüğü anları canlı yayında anlattı

Mesut Akusta ölümden döndüğü anları canlı yayında anlattı
"Karagül", "Börü", "Babil" gibi önemli yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Mesut Akusta, hakkında merak edilenleri Ceyda Düvenci ile paylaştı.

Usta oyuncu Mesut Akusta, ortaokul dönemlerinde bir öğretmenin saldırısına maruz kalması üzerine beyin kanaması geçirdiğini Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında ilk kez anlattı.

Ünlü oyuncu okulda beyin kanaması geçirip komaya girdiği söyledi. Yaşadığı zor günleri anlatırken, sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Oyuncu Mesut Akusta ölümden döndüğü anları ilk kez anlattı! Beynime darbe aldım

"İYİLEŞİYORDUM DERKEN..."

Afyon'da geçen bu olayın ardından yaşadığı zorlu süreci detaylarıyla paylaştı.

Ünlü oyuncu Akusta, "İlk komaya okulda girdikten sonra hastaneye kaldırıldığını söyledi. Oyuncu iyileştiğini belirtirken gece yarısı yeniden komaya girdiğini ifade etti.

Doktorlar, 'Burada yapabileceğimiz bir şey yok, Ankara'ya götürmeniz lazım' dedi" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"ÇÜNKÜ BEYNİME DARBE ALDIM"

O dönem futbol oynayan Akusta, beyin cerrahisi bölümünde tedavi gördüğünü ancak futbolu bırakmak zorunda kaldığını da söyledi. "Hiçbir şey yapamaz hale geldim. Çünkü beynime darbe aldım. Sonra okul hayatım orada bitti." diyen oyuncu, Ankara'ya taşındıktan sonra ise tiyatro ile tanışarak oyunculuk kariyerine adım attığını ifade etti.

Ceyda Düvenci'nin konuğu Mesut Akusta: Oyuncu hastalanamaz, sakatlanamaz - 2

"BERBERLERDE TIRAŞ OLURKEN HALA..."

Başarılı oyuncu 1993 yılından itibaren dizi ve filmlerde rol almaya başladığı. Oyuncu "Beynime darbe alamam ömrüm boyunca. O yıllardan kalan ve berberlerde tıraş olurken hala kafasını kolladığını ifade eden oyuncu okul dönemim orada bittiğini de sözlerine ekledi. Ankara'ya taşındıktan sonra da pek çok iş yaptım" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.