Giderken herkesten özür diledi Survivor'a veda eden isim belli oldu

Giderken herkesten özür diledi Survivor'a veda eden isim belli oldu
'Survivor All Star'da ödül oyununu kazanmak için iki takım da sonuna kadar mücadele etti. Böylece adadan giden isim de belli oldu.

'Survivor 2024 All Star'ın son bölümü heyecanlı anlara tanık oldu. Ödül oyununda iki takım da kıyasıya yarıştı. Ersin Korkut, Yiğit'i yenerek takımına avantaj sağladı. Oyun sonunda skor 10-9 oldu. Düelloya giden isimler Kardeniz, Seda Aktuğlu, Sahra ve Berna oldu. Düello sonucunda bir yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı.

SURVİVOR'DA ADADAN ELENEN KİM OLDU?

Survivor All Star'da SMS oylaması kalktıktan sonra eleme adayları performans oyununda yarıştı. Konseyde Seda, Kardeniz, Berna ve Sahra potaya girdi. Elenen ismin belli olacağı oyunda, hız, denge ve atış gerektiren bir parkur vardı. İlk düelloda Berna, Sahra'yı 3-2 yendi. İkinci düelloda ise Kardeniz, Seda'yı 3-2 yendi. Sonuç olarak Survivor'a veda eden isim Seda oldu.

SEDA'DAN VEDA EDERKEN SON SÖZLER

Elenen Seda, şu sözleri sarf etti:

"Aslında kum torbasını istiyordum son dakika seçtim. Omzum çünkü gerçekten ağrıdı. Girerken burktum ayağımı, şişti. Herkesten tekrar özür dilerim kabahatim kusurum olmuşsa."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.