24 yıl sonra gündem oldu ‘Özlem Tekin Hande Yener’e programı zehir etti’ Yayını terk etti

24 yıl sonra gündem oldu ‘Özlem Tekin Hande Yener’e programı zehir etti’ Yayını terk etti
Rock müzik sanatçısı Özlem Tekin’in 24 yıl önce programına konuk olan Hande Yener’i programdan kaçırdığı görüntüler tekrar gündem oldu.

Sosyal medyada tekrar paylaşıma giren bir video tekrar gündem oldu. 2000 yılında Yalanın Batsın şarkısıyla çıkış yapan Hande Yener şarkısını tanıtmak için o dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaz Rüzgarı programına katıldı.

Programın sunucusu olan Özlem Tekin, rahat tavırları ve neşeli kişiliğiyle sevenleri ile ekranlarda buluşuyordu. Programın bir bölümüne konuk olan Hande Yener, Özlem Tekin’in ilgisizliği ve laf sokmaları ile karşı karşıya kalınca stüdyoyu “uçağım var” diyerek terk etti.

konserinin-iptal-edilmesine-hande-yenerden-tepki.jpg

Özlem Tekin programın başında Hande Yener’in promosyon döneminde olduğunu ve “Kendisini biz çağırmadık, sabah geldiğimiz de buradaydı” dedi.

Söz konusu programda konunun bir türlü kendisine gelmemesi üzerine ve Özlem Tekin’in tavırları nedeniyle duruma sinirlenen Hande Yener uzun bir süre bekledik sonra programı terk etti.

ozlem-tekin-23-87593043-big.jpg

Hande Yener’in gitmesi üzerine Özlem Tekin ekibine dönerek “Konuğumuza kötü davranmadık, değil mi?’ ifadelerini kullandı.

Özlem Tekin ve Hande Yener’in 24 yıl önce gündem olan bu görüntüleri sosyal medyada tekrar gündem olurken söz konusu video izleyenlere nostaji yaşattı.

ozle.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.