Müge Anlı'da ailesini arıyordu gerçeği öğrenince şaşkına döndü 'Hikayesi yürek burktu'

Müge Anlı'da ailesini arıyordu gerçeği öğrenince şaşkına döndü 'Hikayesi yürek burktu'
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında ailesini arayan Ahsen Nur'un hikayesinin ardındaki gerçek yürek burktu.

21 yaşındaki Ahsen Nur kendisini camii avlusuna terk eden ailesini bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurup anne babasının öz olmadığını öğrendiğinde lisede öğrenim gördüğü belirterek, kime benzediğimi bilmek istiyorum ifadeleriyle izleyicilerin yüreğine dokunmuştu. Ailesinden bir haber bekleyen genç kızın hikayesi binlerce izleyiciyi ekrana kilitledi.

3 GÜN SONRA BULUNDU

Genç kızın hikayesinde yaşanan gelişme stüdyodakilerde dahil olmak üzere izleyicileri derinden etkiledi 3 gün sonra biyolojik aileyi bulan Müge Anlı, başka gerçekleri de ortaya çıkardı. Bir hafta boyunca süren yayınlar sonucunda; Ahsen'in iki ağabeyi, üç ablası ve bir kız kardeşi gerçeği ortaya çıktı

TERK EDİLEN SADECE AHSEN DEĞİLMİŞ

1998 doğumlu ağabeyi ve 2010 doğumlu kız kardeşi Buket ile Ahsen aynı kaderi paylaşıyor. Annesi, onları da Ahsen gibi bırakmış üstelik nerede olduklarına dair bir iz de yok. Öte yandan annenin akıl sağlığının yerinde olmadığı da programda yer verilen iddialar arasında bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.