Kararan takılarınız yeni gibi olacak 'Bu iki malzemeyi karıştırınca...'

Kararan takılarınız yeni gibi olacak  'Bu iki malzemeyi karıştırınca...'
Gümüş takılarınızı evde beyazlatmanız bu iki malze ile hem kolay hem de pratik bir hal alıyor.

Takı kullanımı kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak görülüyor ancak özellikle gümüş takılarda ilk günkü görünümü ve parlaklığını korumak doğal yöntemlerle de mümkün olabilir. Deterjanın gümüşe değmesi, ter, duşa takı ile girmek gibi farklı etkenler gümüşün kullanım ömrünü etkileyerek kararmasına sebep olabiliyor. Kararan takılar görsel olarak kötü bir görüntüye sebebiyet verdiğinden ara sıra beyazlatma yöntemleri uygulanarak temizliğinin düzenli bir biçimde yapılması gerekiyor.


SADECE 30 DAKİKA YETİYOR
Evinizin mutfağında hazırlayabileceğiniz bu karışım sayesinde 30 dakikada takılarınız yeni gibi oluyor. İhtiyacınız olan kullanılmamış bir dış fırçası, 1 bardak sıcak su, 2 tatlı kaşığı karbonat ve aynı oranda diş macunu...

NASIL UYGULANIR?

Diş macunu ve karbonat karışımını, dış fırçası yardımıyla gümüş takılarınıza uygulayın. Ardından 15 dakika hafif hareketlerle ovalayın. Kararmış takılarınız bu yöntemle eski güzelliğine kavuşturacaktır. 15 dakikada hazırladığınız karışımı temizlemeden bekletin 30 dakika sonra takınızı karışımdan arındırarak kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.