Hadise’den aşk iddialarına jet yanıt 'Açtı ağzını yumdu gözünü'

Hadise’den aşk iddialarına jet yanıt 'Açtı ağzını yumdu gözünü'
Çalışmalarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Hadise, son olarak şef Gürkan Topçu ile aralarında çıkan iddiaya yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Hadise, müzik çalışmalarıyla ön planda olduğu kadar verdiği cesur pozlarıyla ve özel hayatıyla da gündemden düşmeyen isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

hadise-acikgoz-hot-photo-gallery-1st-015.jpg

Ünlü isim, sosyal medyayı aktif olarak kullandığından 14,6 milyon takipçisi bulunuyor ve çok sayıda paylaşım yapıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan aşk dedikodularına sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Hadise, sessizliğini bozdu.

hjadise.webp

AŞK İDDİALARI ÇIKMIŞTI

Hadise’nin şef Gürkan Topçu ile aşk yaşadığı iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşmüştü. İddialara göre ikili arkadaşlarının aracılığıyla bir araya gelmiş, birlikte yemek yiyip yakınlaştıkları öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili cevap, Hadise’den geldi. Ünlü şarkıcı uzun bir mesajla konuya son noktayı koydu.

77893fcd5f38e58f4f67f4e726303a36.jpg

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Şef Gürkan Topçu ile aralarında çıkan aşk dedikodularına yazdığı uzun mesajla yanıt veren Hadise, dertleşmek istediğini söyleyerek konuya giriş yaptı. Hadise, müzik kariyerine başladığında gündemde ve göz önünde bir isim olmaktan dolayı yoğun bir heyecan duyduğunu ancak bunun bedellerinin de farkında olduğunu ifade etti. Sözlerinin devamında sitem eden ünlü isim, son günlerde adının anıldığı ve aşk hikayelerinin yazılıp çizildiği isimleri takip dahi edemediğini belirtti.

Israrla bu tür haberlere maruz kaldığını ve bundan yorulduğunu söyleyen Hadise, sırf bu yüzden hayatına kimseyi alamayacağını hissettiğini de sözlerine ekledi. Ayrıca hayatına değer verdiği biri girdiğinde paylaşacağını söyleyen ünlü şarkıcı, aşkı ve aşık olmayı sevdiğini ve o gün geldiğinde hislerini özgürce ifade edeceğini vurguladı.

oidr2qcfhuyxk1kjme17ow.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.