Murat Kurum'dan Ülkü Ocakları'na ziyaret 31 Mart ‘ta duraklama dönemini birlikte bitireceğiz

Murat Kurum'dan Ülkü Ocakları'na ziyaret 31 Mart ‘ta duraklama dönemini birlikte bitireceğiz
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Kurum, 31 Mart seçimleri ile ilgili açıklamaları dikkat çekti.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan ilçesindeki Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurum, ziyaretinde İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Alparslan Doğan ile bir araya geldi. Kurum, gerçekleştirdiği ziyarette şu açıklamalarda bulundu:

KURUM'DAN 31 MART'A VURGU

"AK Parti ve MHP teşkilatlarımızla yollarda olacağız, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İstanbul'un ilçelerini 964 mahallesini, İstanbul şuuruyla adımlamaya devam edeceğiz. Duygularımızı, hedeflerimizi, projelerimizi anlatacağız. Milletimiz bizden beklediği işareti, her yerde veriyor. Bu coşkuyu, sevgiyi, motivasyonu her yerde görüyoruz. İnşallah milletimizin destekleriyle, dualarıyla bu işaret çerçevesinde 31 Mart günü de Cumhur İttifakı'mızla birlikte İstanbul'da yaşanan duraklama, fetret dönemini birlikte bitireceğiz ve yeniden yükseliş, diriliş dönemini birlikte başlatacağız. Şehri ihmal edenlerin insanı çaresiz bırakanların, İstanbul'u bile isteye durduranların dönemini 31 Mart günü bitireceğiz."

"Bugüne kadar ülkemizin varmak istediği tüm hedefleri beraber başardık, birlikte taşıdık. Şimdi İstanbul seçimlerinde de zafere birlikte ulaşacağız. İstanbul'u beraber kazanacağız. Beraber çalışacağız. Birlikte hizmet edeceğiz ve milletimizi bu anlamda kucaklayacağız. Bugün gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı, burada kendi yuvamda gibi hissettirdiğinizden dolayı. İlginiz, alakanız, motivasyonunuzdan dolayı sizlere ve Ülkü Ocakları'nda yetişmiş her kardeşime teşekkür ediyorum."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.