Togg T10X için kurasız satışlar başladı Siparişler oradan alınacak

Togg T10X için kurasız satışlar başladı Siparişler oradan alınacak
Togg, T10X için genel sipariş dönemini artık başlıyor.

Togg'un yeni elektrikli aracı T10X, 2024 yılında yollara çıktı. Togg, bu aracı için sipariş almak üzere Trumore adlı bir mobil uygulama geliştirdi. Trumore uygulamasını indiren ve ID oluşturan kullanıcılar, T10X'in özelliklerini seçerek sipariş verebilecekler. Togg, siparişleri teslimat sırasına, aracın konfigürasyonuna ve üretim planlamasına göre yapacak. Togg, T10X'i kurumsal müşterilere de sunacak.

togg-uw4h-cover.jpg

T10X DONANIM VERSİYONLARI

Togg, akıllı cihazlarının güvenlik ve konforunu artırmak için yazılımlarını sürekli güncel tutuyor. Böylece cihazlar uzun süre yeni gibi kalıyor ve ikinci el piyasasında yüksek değer görüyor. Togg, 2024 yılında üretilecek T10X modellerinin donanım seçenekleri ve özellikleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

V1 donanım tipi, standart 18 inç jantların yanı sıra kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla erişim, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası gibi teknoloji ve konfor paketini içeriyor. Bu donanım tipi arkadan itişli veya uzun menzilli olarak tercih edilebiliyor. V2 donanım tipi ise standart 19 inç jantlara ek olarak elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar ve çocuk tespit sistemi gibi kış paketini de barındırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.