Sertap Erener Eurovision sahnesine çıktı ‘Türkler ve Yunanlar birlikte coştu’

Sertap Erener Eurovision sahnesine çıktı ‘Türkler ve Yunanlar birlikte coştu’
21 yıl sonra Eurovision sahnesine çıkan Sertap Erener “Every way that I can” şarkısını söylerken Türk ve Yunan ekipler birlikte eğlendi.

68. Eurovison Şarkı yarışmasının 1. ve 2. yarı finalleri sona erdi. Cumartesi yapılacak olan finalde 26 ülke yarışacak. Eurovision sahnesine ise 21 yıl sonra Sertap Erener çıktı.

12 yıldır yarışmaya katılmayan Türkiye’de dün Eurovision rüzgarı esti. İsveç’im Malmö kentinde düzenlenen Eurovision yarışmasının ikinci yarı finalinde sahneye konuk olarak Sertap Erener çıktı.

21 yıl önce Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlenen Eurovision şarkı yarışmasında ‘Everyway That I Can’ şarkısı ile Türkiye’ye ilk ve son birinciliğini getiren Sertap Erener yıllar sonra ilk kez Eurovision sahnesinde şarkısını seslendirdi.

sertap-erener-21-yil-sonra-eurovision-sahnesinde-17312469-5537-m.png

TÜRK VE YUNANLAR BERABER EĞLENDİ

Karaoke şeklinde sunulan performansta Sertap Erener tüm salonu coşturdu. 2012 yılından itibaren yarışmaya katılmayan Türkiye’de ise o anlar vatandaşlara duygusal anlar yaşattı.

Sertap Erener şarkıyı seslendirdiği esnada arkada ise büyük bir coşku vardı. ‘Everyway That I Can’ adlı şarkı seslendirilirken sahne arkasında Sertap Erener’in ekibi ile yine yarışmaya konuk olarak katılan 2005 yılının birincisi Helana Paparizou’nun ekibi de şarkıya eşlik etti.

kapak-001222.jpg

Ellerinde Yunan ve Türk bayrakları ile eğlenen iki sanatçının ekibinin görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Türkiye, en son 2012 yılında Can Bonomo ile birlikte Eurovision sahnesinde yer almıştı. Yarışmadaki adaletsizlik sebep gösterilerek katılmama kararı alınmasına rağmen Türk halkı her yıl yarışmayı yakından takip ederken tekrar katılım sağlanması için isteklerini dile getirmeye devam ediyor.

asdasdadadasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.