Sertap Erener isyan etti!

Sertap Erener isyan etti!
Ünlü şarkıcı Sertap Erener THY menüleri için sosyal medya hesabından isyan etti.

Sertap Erener, Türk Hava Yolları'nın (THY) glüten, şeker ve laktoz hassasiyeti olan yolcuların ihtiyaçlarını dikkate almadığını belirterek tepki gösterdi.

Eurovision Şarkı Yarışması için İsveç'e konuk sanatçı olarak giden Erener, Malmö'ye gitmek üzere havalimanında yaşadığı deneyimi sosyal medya hesabından paylaştı.

THY'nin uçuş sırasında kendisine uygun bir yemek seçeneği sunmadığını fark eden Erener, Instagram'da yaptığı paylaşımda, “Ey THY, benim gibi glüten, şeker ve laktoz hassasiyeti olan binlerce yolcu için yiyebilecek hiç bir şey yok! Yemek alerjisi olanlar için bir menü çıkartmak çok zor olmasa gerek!” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-05-08-132520.png

Sertap Erener, 1964 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Işık Lisesi'nde tamamlayan Erener, daha sonra İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda şan eğitimi aldı.

Kariyerine Sezen Aksu gibi ünlü sanatçılara vokal destek sağlayarak başlayan Erener, 1992 yılında "Sakin Ol!" adlı ilk albümünü yayınladı. Kariyeri boyunca birçok başarı elde eden Erener, aynı zamanda çeşitli televizyon programlarında jüri üyeliği yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.