İsrailli futbolcunun bileti kesildi Başakşehir Eden Karzev kararını açıkladı

İsrailli futbolcunun bileti kesildi Başakşehir Eden Karzev kararını açıkladı
Antalyaspor'un santrforu Jehezkel Trabzonspor'a attığı golün ardından bileğine yazdığı İsrail propagandası notunu göstermiş, ardından Başakşehirli futbolcu Eden Karzev'den sosyal medya üzerinden yine bir İsrail propagandası yapan bir mesajı gelmişti

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Jehezkel Trabzonspor maçına bileğindeki sargıya İsrail Hamas savaşının başladığı tarihi yazarak 100. gün olduğunu işaret etmişti, gol sevincini de bu ibareleri göstererek yapmıştı.

israilli.webp

Jenezkel'in tepki çeken davranışının devamı Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karsev'den gelmişti. Karzev de Jenezkel gibi İsrail propagandası yaparak yaparak 100. gün yazan bir sosyal medya paylaşımı yapmıştı. Paylaşımı sonrası gözaltına alınan Karzev, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Başakşehir Kulübü de olayın hemen ardından disiplin sürecini başlatmıştı. Başakşehir Kulübü yapılan değerlendirmenin ardından Eden Karzev ile ilgili kararını verdi. Kulüp, yürüttüğü disiplin süreci sonunda Eden Karzev'e para cezası verdi ve oyuncunun kariyerine yurt dışından sürdürmesine karar verilerek takımda istenmediği belirtildi.

Eden Karsev'in Başakşehir'den gönderilmesine neden olan paylaşımı:

eden.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.