İnci Taneleri’nden flaş Ramazan kararı 'Dilber’in hayranlarını üzecek gelişme'

İnci Taneleri’nden flaş Ramazan kararı 'Dilber’in hayranlarını üzecek gelişme'
Dans sahneleriyle ilk bölümünden beri dikkatleri üzerine çeken İnci Taneleri dizisi için Ramazan ayına özel karar çıktı.

Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan, kadrosunda önemli isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisi, içerdiği pavyon dansı sahneleriyle Kanal D ekranlarının en dikkat çekici dizileri arasında yerini aldı. Senaryosuyla bir türlü gündemden düşmeyen dizinin başrollerinde, aynı zamanda dizinin senaristi olan Yılmaz Erdoğan, ona eşlik eden Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka, Selma Ergeç gibi oyuncular yer alıyor.

incitaneleri5.jpg

Sürekli gündeme gelen ve tabiri caizse gündemden düşmeyen dizi ile ilgili yeni bir iddia geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; dizideki Dilber karakterinin pavyon dansı sahneleri Ramazan ayı boyunca yayınlanmayacak.

RAMAZAN ARASI VERİLECEK

Bu yıl 11 Mart tarihinde başlayacak olan Ramazan, 9 Nisan Salı gününde bitecek. Öne sürülen bilgiye göre ise bu tarihler arasında yayınlanacak olan İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahnelerine ise ara verilecek.

incitaneleri3.jpg

Her bölüm için dans hocası Elif Erol’dan pavyon dansı dersleri alan Hazar Ergüçlü, diziye yeni figürler katmaya devam ediyor. Sosyal medyada çok konuşulan ve bazı zamanlarda tepkileri de üzerine çeken pavyon dansı sahneleri Ramazan boyunca ekranlara gelmeyecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.