Kızıl Goncalar'ın senaristinden jet yanıt geldi 'Ramazan sahnesi gündeme bomba gibi düşmüştü'

Kızıl Goncalar'ın senaristinden jet yanıt geldi 'Ramazan sahnesi gündeme bomba gibi düşmüştü'
Kızıl Goncalar"ın son bölümü, Türkiye'nin dikkatini çeken "Ramazan" sahnesiyle gündeme oturmuş, izleyiciler arasında farklı tepkilere sebep olmuştu. Senaristin o tepkilere cevabı gecikmedi.

Senaryosuyla büyük ilgi gören ve başrollerinde Özgü Namal ile Özcan Deniz'in yer aldığı fenomen dizi, bu sefer sosyal medyada büyük bir tartışmanın odağı oldu.

Dizinin senaristi Şükrü Necati Şahin, uzun süren sessizliğini bozarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oyuncuları etiketleyerek "Oynuyorlar engelleyemiyoruz" ifadelerini kullandı. Bu mesaj, izleyiciler arasında farklı yorumlara sebep oldu.

paylaşım 1

Senaristin ardından yapımcı Faruk Turgut da konuyla ilgili bir paylaşım yaparak Şahin'e destek verdi. Turgut, "Yapıyorlar engelleyemiyoruz" mesajını paylaşarak tepkileri desteklediğini belirtti.

'Ramazan' sahnesi tepki çekmişti! Kızıl Goncalar’ın senaristinden olay sözler

Bu tartışmalara Ünlü spiker Ece Üner de katılarak "Komik değil! Gerçekçi değil! Seküler kesim cahil değil! Oruç tutmamak dinsiz olmak değil! Değil oğlu değil!" şeklinde tepkisini dile getirdi.

ece üner

Sahnedeki olaya gelince; Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın hayat verdiği Mira karakteri bir kafede karşılaşırlar. Mira, Cüneyd'e kahve ısmarlamak için teklifte bulunur ve Cüneyd de "Ramazan" yanıtını verir. Bunun üzerine Mira, "Ramazan kim?" diye sorar. Cüneyd ise espriyle karşılık vererek "Recep, Şaban" der. Mira da mizahi bir şekilde, "Onlara da mı çay ısmarlayayım?" sözleriyle sahneyi sonlandırır.

Bu sahne, izleyiciler arasında farklı yorumlara neden olmuş ve sosyal medyada geniş bir tartışma başlatmıştı. "Kızıl Goncalar"ın ilerleyen bölümlerinde nasıl bir gelişme olacağı ise merak konusu olarak kalmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.