Kızıl Goncalar'a Özgür Demirtaş yorumu 'Her sahnesi ayrı bir olay

Kızıl Goncalar'a Özgür Demirtaş yorumu 'Her sahnesi ayrı bir olay
Kızıl Goncalar dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren ve her sahnesiyle olay olmuş bir yapım oldu.

Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Kızıl Goncalar dizisine, ekonomist Özgür Demirtaş'tan da hızlı bir yorum geldi.

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar, ilk bölümden itibaren dikkat çekici sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çekti. RTÜK tarafından incelenen ve NOW TV'ye idari para cezası ile program durdurma cezası verilen dizi, yeni bölümleriyle tekrar ekranlara geldi. Son bölümünde, Cüneyd'i tedavi eden Levent'in babası Suavi'ye geçmiş olsun dilemek için tarikattan onlarca insanın eve ziyarete gelmesiyle ilginç bir sahne yaşandı.

Ziyaret sırasında Levent ve Cüneyd'in ailesi arasında yaşanan tartışma sırasında televizyonda şehit haberi geçti. Bu durum Suavi'nin dikkatini çekti ve tartışmanın ortasında şehitler için dua etmelerini istedi. 'Siz münakaşa ederken ajansta yedi askerimiz şehit oldu geçti. Onu duymadınız. Siz bana dua etmeye geldiniz sağ olun eksik olmayın. Sizden ricam şehitlerimiz için edin duanızı.' sözleri, izleyicileri derinden etkiledi.

Dizideki diyaloglar ve konuların ele alınış biçimi büyük beğeni toplarken, oyuncuların da başarılı performansı sosyal medyada takdir topluyor. Özellikle Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakteri, Özgür Demirtaş'ın da dikkatini çekti. Demirtaş, "Kızıl Goncalar çok güzel dizi. Mert Yazıcıoğlu muazzam oynuyor." şeklinde değerlendirmede bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-13-101110.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.