Aşk Adası programı artık Türkiye’de 'Saba Tümer’in sunduğu program hangi kanalda yayınlanacak'

Aşk Adası programı artık Türkiye’de  'Saba Tümer’in sunduğu program hangi kanalda yayınlanacak'
İngiltere’de yayınlandığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine erişen Aşk Adası adlı realty-show programı Saba Tümer sunumuyla Türkiye’de başlıyor. Peki, hangi kanalda yayınlanacak? Programdan ilk fragman geldi.

Dünya basınında büyük yankı uyandıran İngiltere’nin müstehcen programı Aşk Adası, Türkiye’ye de geldi. Tartışmalı programın ilk fragmanı olay olurken, hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

askadasi7.png

Aşk Adası Saba Tümer sunuculuğu ile ekranlarda olacak. Aşk Adası hangi kanalda diye merak edenler için işte detaylar…

AŞK ADASI PROGRAMI İLK ADIMLARINI ATTI

İngiltere’den ithal program Aşk Adası’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Programın sunuculuğunu, şen kahkahalarıyla ünlü televizyoncu Saba Tümer yapacak. Yayınlanan fragmanda da Saba Tümer’in kahkahaları çınlıyor, yarışmacıların keyifli anları ekranlara yansıyor.

askadasiiiidofhfiguhfiguh.jpg

Yarışmacıların samimi halleri, aşk ve tartışmaların yaşanacağı anlar ilk fragmanda da hemen göze çarpıyor.

AŞK ADASI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Seyircilerin mayo ve bikinileri ile boy gösterdiği müstehcen programın ülkede nasıl yayınlanacağı ve hangi kanalda yayına geleceği ise merak konusu oldu. RTÜK’e takılmadan nasıl gösterileceği merak edilen programın bir internet platformunda yayına geleceği duyuruldu.

askadasi324444.jpg

Aşk Adası programı, Gain adlı platformda yayınlanacak. İlk tanıtımı seyirciye sunulan program için şimdiden heyecan duyulmaya başlandı.

AŞK ADASI PROGRAMINDAN İLK FRAGMAN GELDİ

Aşk Adası hangi kanalda diye merak edenler ve Gain’de olduğunu öğrenenlerden üyeliği bulunmayanlar, program için üyelik alımlarına başladı. Bekleyişe giren kişiler ilk fragmanı izlediler.

askadasi1.jpg

İlk kez 14 Şubat’ta yayınlanan tanıtımında Aşk Adası programının en ince detayları paylaşıldı. Saba Tümer’in şen kahkahalarının yansıdığı fragmanın girişinde "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle ada mı olur demeyin, yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur” sözleri yer aldı.

askadasi2.jpg

Kadın ve erkek eşleşmelerinin olacağı realty-show programında farklı oyunlar ve elemeler gerçekleşecek.

AŞK ADASI PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Şov programının detayları sosyal medya hesaplarından da paylaşılıyor ancak programın henüz ne zaman ekranlara geleceği belli değil. Konuyla ilgili resmi Instagram hesabından açıklama 'çok yakında başlıyor' şeklinde paylaşıldı:

askadasi-5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.