Bülent Ersoy programdan ayrıldı 'Yeni bölüm tanıtımına ateş püskürdü'

Bülent Ersoy programdan ayrıldı 'Yeni bölüm tanıtımına ateş püskürdü'
Banu Alkan ve Safiye Soyman ile birlikte Dünya Güzellerim Masada programında bulunan Bülent Ersoy, projeden ayrıldığını söyledi. Yeni bölüm tanıtımında adının yer aldığını öğrenince küplere bindi.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte yorumculuk yaptığı Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldı. Ancak ünlü sanatçının ismi, yeni bölüm tanıtımında yer alınca, Ersoy konuyla ilgili sosyal medya hesabından sitemli bir açıklamada bulundu.

bulent-ersoy-2323-001.png

EKİBİ TOPA TUTTU

Çok konuşulan söylemlerle Dünya Güzellerim Masada adlı programda adından sıkça söz ettiren Diva Bülent Ersoy, 1 ay önce programı bıraktığını duyurdu. Ancak buna rağmen yeni yayınlanan tanıtımda adının ve sayfa etiketinin bulunduğunu fark eden ünlü sanatçı, sitem dolu sözlerle ekibi etik olmamakla itham etti. Konuyla ilgili yetkililerin sözlerini dikkate alıp düzeltmelerini isteyen Ersoy, kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak konuyu duyurdu.

bulent-ersoy-fgf-2.webp

Programdan kendi inisiyatifiyle ayrıldığını hatta 1 ay önce ilişiğini kestiğini ifade eden Ersoy, bu gerçeğin bilinmesine rağmen yeni yayınlanan tanıtımda adının kullanılmasına tepki mesajını tüm takipçileriyle paylaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.