Esra Ezmeci kendini tutamadı 'Eşimin abisiyle birlikte oldum' dedi anlattıklarıyla hayrete düşürdü

Esra Ezmeci kendini tutamadı 'Eşimin abisiyle birlikte oldum' dedi anlattıklarıyla hayrete düşürdü
Esra Ezmeci programlarında yaşanan olaylarla gündeme kalmaya devam ediyor. Bu kez gelen konut anlattıklarıyla izleyenleri hayrete düşürdü.

Esra Ezmeci, hem kendisine gelen mesajları paylaşmasıyla hem de programına katılanların itiraflarıyla gündeme geliyor. Yeni Baştan programına konuk olan bir kadın, eşini abisiyle aldattığını itiraf edip anlattıklarıyla şoke etti.

Klinik psikolog Esra Ezmeci'nin Yeni Baştan programına katılan Gönül Hanım, 10 yıllık evliliğinde yaşadığı şok edici bir ilişkiyi anlattı. Gönül Hanım, 5 yıl önce eşinin askerde olduğu bir dönemde eşinin abisiyle ilişki yaşadığını itiraf etti.

ekran-goruntusu-2024-02-15-121334.png

Esra Ezmeci'nin şaşkın bakışları arasında Gönül Hanım yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "O an ben bir boşluktaydım. Eşimin abisi de eşiyle sorunları vardı ve ilgileniyordu. Ben de bu ilgisinden etkilendim. Bunu söylemek çok zor geliyor bana, ama dayanamadım artık..."

ekran-goruntusu-2024-02-15-121344.png

Ezmeci, konuğunu sorularıyla rahatlatarak devam etmesini sağladı. Gönül Hanım, "Eşimle aram iyi değilken Orhan'dan ilgi gördüm. Askerden önce başlamıştı. Eşimle ve Orhan'la bir ilişkim oldu evlenmeden önce" şeklinde devam etti.

Gönül Hanım'ın ilerleyen sözleri Esra Ezmeci'yi de şaşırttı. Gönül Hanım, "Eltimle de aram çok iyi, kendimi çok kötü hissediyorum" dedi.

ekran-goruntusu-2024-02-15-121352.png

Esra Ezmeci, "Hiç vicdani yük hissetmiyor mu kendini hain gibi hissetmiyor mu?" diye sordu. Gönül Hanım, "Ben böyle bir insan değilim, vicdanım rahat etmiyor" şeklinde cevapladı.

Genç kadın, ikisini birden bırakmak istediğini söyleyerek, "Ben böyle bir insan değilim. Vicdanım rahat etmiyor" dedi. Henüz DNA testi yaptırmadığını da söyledi.

ekran-goruntusu-2024-02-15-121359.png

Esra Ezmeci, konuğuna "Bana göre doğru karar vermişsiniz, ikisini de hayatınızdan atmak" diyerek teşekkür etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.