Esra Ezmeci'nin bir anda yayını kesildi 'Yatak odası itirafı karşısında şoke oldu

Esra Ezmeci'nin bir anda yayını kesildi 'Yatak odası itirafı karşısında şoke oldu
Esra Ezmeci'nin programında gelen itiraf karşından izleyenler şoke oldu.

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisiyle buluştuğu 'Yeni Baştan' programında gelen bir itiraf, herkesi şoke etti.

60 yaşında olduğunu söyleyen Narin Hanım, 40 yaşındaki biriyle imam nikahı kıydığını anlattı. Programın canlı yayınında yatak odasını da açık açık anlatan Narin Hanım'ın bu sözleri, canlı yayının bir anda kesilmesine sebep oldu.

ekran-goruntusu-2024-04-09-144800.pngHafta içi her gün Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflar sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Ancak bu sefer 60 yaşındaki Narin Hanım'ın anlattıkları gündem oldu.

Canlı yayına telefonla bağlanan Narin Hanım, "40 yaşındaki bir çocukla tanıştım. O beni seviyor, ben de ona aşık oldum. Bir gün karşıma çıktı ve 'Ben sana aşığım, seni seviyorum' dedi. Ben pek inanmadım. 'Sen benim oğlumun yaşındasın' dedim. Bana şimdi imam nikahı da kıydı" dedi.

Esra Ezmeci, "Adam evli mi yoksa?" diye sordu.

Narin Hanım, "Evli, evli. 4 tane çocuğu var. Evli ama benden de vazgeçemiyor. Peşimi bırakmıyor." şeklinde yanıt verdi.

ekran-goruntusu-2024-04-09-144600.pngEsra Ezmeci, "Bu adam evli biri. 4 tane çocuğu var. Size verebileceği şeyler kısıtlı. Bence onu görebileceğiniz her yerden uzak kalın" şeklinde konuştu.

Narin Hanım ise "Ayıp olmasın ama. Ben onu seviyorum. O robot gibi geliyor, yatıyor kalkıyor. Söylemesi ayıptır, bir şey yok. Olsa da bir şey olmuyor" dedi.

ekran-goruntusu-2024-04-09-144536.pngEsra Ezmeci'nin "Niye?" diye sorması üzerine, Narin Hanım, "Söyleyeceğim ama utanıyorum ya" diyerek yatak odasındaki detayları anlatmak istedi. Ancak o anlar canlı yayında kesildi.

Ezmeci, "Uyanıp düştüğü için... Böyle durumlarda bazı problemleri varsa uyanmak gibi, fiziksel gidip tedaviler olabilir. Özellikle bu tarz problemler ilaçla çözülüyor. Ancak bu işin başka bir tarafı var. Bu kişi zaten evli olduğu için size zarar verebilir" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.