Acun Ilıcalı tüm servetiyle ne yaptığını açıkladı! Aylık kazanç sorusu gündem oldu

Acun Ilıcalı tüm servetiyle ne yaptığını açıkladı! Aylık kazanç sorusu gündem oldu
Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

Paraya olan tutumunu dile getiren Ilıcalı, "Aylık gelirimin ne olduğunu bilmiyorum!" dedi. Servetiyle sık sık gündeme gelen Ilıcalı, "Tüm varlığımı TV8'e yatırdım!" şeklinde konuştu.

Kendisine 100 milyon dolarlık serveti olduğu söylenen Acun Ilıcalı, 343 Digital programına konuk oldu ve kazancıyla ilgili şunları söyledi: "Türkiye'de sevilen bir program yaparsanız, kazanç da ona göre oluyor." Paraya olan ilgisizliğini vurgulayan Ilıcalı, "TV8'i satın alıyorum, aldığımda ödediğim miktar 70 milyon dolar, 60-70 milyon dolarlık bir meblağ ödüyorum. Bütün mal varlığım ve servetim bu işte, risk alarak kredi kullanıyorum. Tutarsa ne ala, tutmazsa da bir şey olmaz. Bu hamleler, maddi endişem olmadığı için karşılığını buldu." açıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı servetiyle gündemdeydi! Aylık kazancı soruldu: "Tüm mal varlığımla..."

"Ayda ne kadar kazanıyorsunuz?" sorusuna karşılık Ilıcalı, "Benim için o hesap yapılamaz, 13 ülkeden gelir akışımız var ve kanalımız var. Ben bu işlere karışmam, Ebru bu konularla ilgileniyor." cevabını verdi.

ftyt

Ilıcalı ayrıca, "Restoranların yarısı benden para almaz, para kullandığım zaman kredi kartı kullanırım." ifadesiyle dikkat çekti.

"Bugüne kadar en çok neye harcadınız?" sorusuna ise Ilıcalı, "En büyük harcamam, TV8'e olan borcum oldu." şeklinde yanıt verdi.

uıyuıy

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.