Ece Seçkin de İzzet Yıldızhan’dan lafını esirgemedi! Masadaki kapak detayı dikkat çekti

Ece Seçkin de İzzet Yıldızhan’dan lafını esirgemedi! Masadaki kapak detayı dikkat çekti
Şarkıcı Ece Seçkin, iki yıl önce kadın sanatçıların sahne kostümünü eleştiren türkücü İzzet Yıldızhan’ı teknede yarı çıplak şarkı söylerken görünce lafını esirgemedi.

İzzet Yıldızhan ile Ece Seçkin arasındaki “külot” polemiği devam ediyor. Bundan birkaç yıl önce türkücü İzzet Yıldızhan, sahneye çıkan kadın şarkıcılarla ilgili yorum yapmış, giydikleri sahne kostümlerini eleştirmişti. Yıldızhan, konuyla alakalı olarak “Külotla sahneye çıkmasınlar” demiş ve bu söylemiyle bir hayli eleştirilmişti.

unlu.webp

Ünlü türkücü, aradan geçen zaman sonrası internete düşen videosuyla gündeme geldi. Türkücünün mayosuyla bir teknede türkü söylediği videoyu alıntılayan şarkıcı Ece Seçkin, sert sözlerle o anları eleştirdi. Seçkin, masada bulunan alkol şişesinin gizlendiği detayına da dikkat çekti. Yıldızhan’ın videosundaki şişe kapağı detayı çok konuşulanlar arasına girdi.

“YARI ÇIPLAK HALDE HELE LOY LOY YAPMASI…”

Kadın şarkıcıların sahne kostümlerine dil uzatan ve birçok tepki toplayan İzzet Yıldızhan’ın o sözlerine Ece Seçkin’den cevap geldi. Seçin, Yıldızhan’ın sosyal medyaya yeni düşen görüntülerini görünce kendini tutamadı.

Ünlü şarkıcı, Yıldızhan’ın mayoyla bir teknede şarkı söylediği videoyu kendi profilinde alıntılayarak paylaştı. Öte yandan şu ifadeleri kullandı:

“Bize ‘sahneye külotla çıkmayın çocuğumun psikolojisi bozuluyor’ diyen İzzet abimin yarı çıplak halde hele loy loy loy yapması ve 18’liği saklayıp kapağı masada unutma ihtimali de benim psikolojimi bozuyor.”

eceseckin-001.jpg

Seçkin, masada alkol şişesinin kapağının bulunmasına dikkat çekerek şişenin saklandığını söylediği paylaşımıyla birçok yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları da Seçkin’i destekler nitelikte yorumlarını paylaştı.

izzet-001.jpg

YILDIZHAN’IN ÇIKIŞI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Türkücü Yıldızhan ise geçtiğimiz yıllarda kadın sanatçıların iddialı sahne kostümlerini eleştirerek “Saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı” ifadelerini kullanmış, “Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum Biz nispeten örf adetlerimize dikkat ediyoruz” demişti. Yıldızhan’ın bu tepkisi çok konuşulmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.