Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını itiraf etti ! Sessizzliğini sonunda bozdu

Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını itiraf etti ! Sessizzliğini sonunda bozdu
Yılmaz Erdoğan ''İnci Taneleri'' dizisiyle tekrar ekranlara döndü ve aşk hayatıyla konuşulmaya başlandı.

Yılmaz Erdoğan'ın aşk hayatıyla ilgili iddialara göre, 2 yıldır birlikte olduğu söylenen Cansu Taşkın ile sessizliğini koruyan Erdoğan'ın aşk sırrı,Taşkın'ın yapmış olduğu itiraf ile gün yüzüne çıktı.

Gündemde uzun bir süre boyunca ''İnci Taneleri'' dizisiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan'ın, 2 yıldır ilişkisi olduğu iddiaları gündeme sık sık geliyordu. Erdoğan'ın sevgilisinin tanıdık bir isim olduğu ortaya çıkmıştı.

Yılmaz Erdoğan'ın, kendisinden 25 yaş küçük olduğu söylenen model Cansu Taşkın ile olan ilişkisiyle spekülasyonlar bir süredir sürüyordu, ancak her iki taraf da bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti.

Ancak Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, aşk itirafıyla büyük bir sürpriz yarattı. Sunucunun ''Bu dedikodular doğru mu, aranızda ilişki varmı?'' sorusuna ünlü isim açık bir şekilde yanıt verdi.

Cansu Taşkın,'' Evet, doğru... Haberler doğru. Özel hayatımı pek açıklamamıştım ve açıklamaya da devam etmeyeceğim. Sosyal medyada da çok fazla gündeme getirmedim. Evet, dedikleriniz doğru, sormuşken söyleyeyim. Sonuçta, bizim yaptığımız kötü bir şey değil, değil mi?'' şeklinde konuştu.

fhghfhf

Yılmaz Erdoğan'ın 25 yaşındaki sevgilisi Cansu Taşkın, özel hayatına dair sorulara devam edilince, ''Bu konulara çok fazla girmek istemiyorum, benim için çok değerli bir insan'' diyerek konuyu kapattı.

Ayrıca Cansu Taşkın, sevgilisinin kendisinin doğru olmayan kelimeler kullandığında düzelttiğini de ekledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.