Özgür Özel’den flaş açıklama ‘Kılıçdaroğlu’nun yapmadığını yapacak’ Erdoğan çok şaşıracak

Özgür Özel’den flaş açıklama ‘Kılıçdaroğlu’nun yapmadığını yapacak’ Erdoğan çok şaşıracak
CHP Genel Başkanı Özgür Özel eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmadığı bir şeyi yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şaşırtacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybetmesi üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultaya giderek Genel Başkanlık koltuğuna Özgür Özel’i getirdi.

Yeni Genel Başkanı ile 31 Mart Yerel Seçimlerine giden CHP sandıktan birinci parti çıkarak İstanbul ve Ankara dahil 35 şehirde ipi göğüsledi.

47 yıl sonra sandıktan birinci parti olarak çıkmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir televizyon programında Ramazan Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak bayramlaşacağını söyledi.

ozgur-ozel-hataya-gidiyor-herkesi-ysk-onune-cagiriyorum-mkcz-cover.webp

Özgür Özel bu sözlerini Sabah Gazetesi’nden Yavuz Donat’a verdiği demeçte yineledi. Özel, sandıktan birinci parti çıkması sebebiyle ve bayramın barış ve kucaklaşma olduğunu hatırlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak bayramlaşacağını söyledi.

Özgür Özel partinin eski hastalıklarından kurtulacağını “Ben senin yanına gelmem” gibi duruşlardan kaçınacaklarını ifade etti.

ozgur-ozel-den-milletvekillerine-31-mart-talimati-497487.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.