Cinsel münasebet sorusu gelince ünlü ilahiyatçı kendini tutamadı! Verdiği cevap gündem oldu

Cinsel münasebet sorusu gelince ünlü ilahiyatçı kendini tutamadı! Verdiği cevap gündem oldu
Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'ın sahur programındaki sohbet gündeme oturdu.

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Zahide Yetiş'in sunuculuğunu üstlendiği sahur programında gelen soru gündeme oturdu. Ünlü ilahiyatçı Mustafa Karataş gelen gelen soruları yanıtlarken, Yetiş, utanarak, "Cinsel ilişki sırasında, eşekler gibi, tırnak içinde söylüyorum, tamamen soyunmayın çünkü orada melekler vardır denmiş, acaba bu ne olabilir?" şeklinde bir soru yöneltti.

Mustafa Karataş, bu benzetmenin yanlış olduğunu belirterek, "Özür dilerim, affedersiniz, eşekler soyunmaz, insanlar soyunur. Bu benzetme hatalıdır." şeklinde yanıt verdi.

Karataş'ın ardından, "Bir adam, hanımıyla yatarken hanımı başını açmıyormuş, çünkü melekler görürmüş" şeklinde bir örnekleme yaptı. Bu durum karşısında Zahide Yetiş, kendini tutamayarak, "Başını açmıyor ama..." diyerek espri yaptı. Sunucu, bu esnada gülerek, "Güldürmeyin beni" dedi.

ekran-goruntusu-2024-04-07-121820.png

Mustafa Karataş ise sözlerine devam ederek, "Bir gün adam demiş ki, hanım demiş başını aç, şu melekler bir gitsin, ben de besmele çekeyim, şeytan gitsin, bir baş başa kalalım demiş. Yahu baş başa kalmak zorundasın, çıplak olmuş olmamış, dinde günah değil ki... Sana eş olan kadına, erkeğe vücudunu göstermemek akla ziyan" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.