Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah’ın akıbeti belli oldu 'Beyin kanaması geçirince diziden çıkacağı iddia edilmişti'

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah’ın akıbeti belli oldu 'Beyin kanaması geçirince diziden çıkacağı iddia edilmişti'
Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan oyuncu Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirmesi sonucu, diziden çıkabileceği öne sürülmüştü. Tanrıöğen’in oynadığı Abdullah rolünün akıbeti netlik kazandı.

Gold Film yapımcılığıyla Cuma günleri Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakterinin akıbeti belli oldu.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah karakterinin sahneleri, oyuncunun gerçek hayatta beyin kanaması geçirmesi sonucu sürüncemede kalmıştı. Öne sürülen iddialara göre, oyuncu iyileşene kadar dizinin ara verebileceği bire konuşulmuştu.

c44d6d49d36af884be3d16e3731aafbd-840.jpg

Öne sürülen iddialardan biri de Abdullah ve Alev karakterlerinin yurt dışına gönderilebileceği ve Abdullah karakteri resmi olarak boşandığı zaman geri gelecekleri yönündeydi. Ancak tüm bu iddialar asılsız çıktı. Abdullah karakterinin akıbeti beklentilerin ötesinde çıktı.

c1b7d0d179a6379f30310e26a3b21f83-840.jpg

KARANTİNA SÜRECİNE GİRECEK

Yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterinin kovide yakalanarak evde karantina sürecine gireceği açıklandı. Dizinin tanıtımının yayınlandığı platformda açıklama kısmına yazılan bilgi, böylece Abdullah karakterinin akıbetinin öğrenilmesini sağladı.

aile.jpg

Dizinin müdavimleri, erken sezon finalindense böyle bir gelişmenin yaşanacak olmasını olumlu karşıladı. Bu akşam yayınlanacak 51. bölümün detayları da şimdiden merak konusu oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.