Kızılcık Şerbeti’ni karıştıracak bomba haber 'Dalga dalga herkesi etkiledi'

Kızılcık Şerbeti’ni karıştıracak bomba haber  'Dalga dalga herkesi etkiledi'
Kızılcık Şerbeti dizisinde olay yaratan sahne sonrası ortalık iyice karışacak. 53. Bölüm fragmanı yaşananların ilk sinyallerini verdi.

Show TV tarafından yayınlanan Gold Film’in yapımcılığını gerçekleştirdiği Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaşananlar seyirciye “yok artık” dedirtti.

Kızılcık Şerbeti son bölüm sahnelerinde yaşanan şoke edici gelişmeler, sadece Ünal ailesini değil, tüm aileleri etkisi altına aldı. Son bölümde gerçekleşen nişanın orta yerinde Kıvılcım’ın çıkagelmesi ve Doğa’nın hamile olduğunu söylemesi küçük çaplı bir kriz başlattı. Ancak Kıvılcım’ın arkasından Alev’in gelmesi ve Doğa’nın değil kendisinin hamile olduğunu söylemesi üzerine ortalık iyice karıştı. Peki, yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

kizilc3.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 53. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle seyircisinin ekran başına kilitliyor. Son bölümde Nursema ile Umut arasındaki gerginlik, Fatih ve Görkem’in nişan günü yaşanan ‘hamilelik’ gerginliği, yeni bölümde açıklığa kavuşuyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 53. bölüm birinci fragmanında Alev’in çocuğunu doğurmak istediği ekranlara yansıyor. Bir önceki bölümde “Bu yaştan sonra başka şansım yok” diyen Alev, Abdullah ne düşünürse düşünsün çocuğunu doğurmak istediğine karar verdiğini söylüyor. Bunun üzerine yeni bölümde Solmaz’ın “Evli adamdan çocuk mu yapılır?” çıkışı dikkatleri çekiyor. Bunun üzerine Alev “Ben bu kararı tek başıma vereceğim ve büyük ihtimalle de doğuracağım” ifadelerini kullanıyor.

kizil23.jpg

“GÖRÜŞMEMİZ ARTIK ÇOK ZOR”

Öte yandan Görkem’in ailesinin tarafında olaylar zor bir hal alıyor. Görkem’in babasının “Benim bu aileye verilecek kızım yok” dediği dikkat çekiyor. Üzerine Fatih ile buluşan Görkem, “Bizim bundan sonra görüşmemiz artık çok zor” diyor. Fatih ise Görkem’in bu kadar çabuk pes etmesine şaşırıyor.

UMUT ÖFKESİNİ İFADE EDİYOR

Nursema ve Umut arasındaki gerginlik sürüyor. Umut, sonunda Nursema ile konuşabiliyor ve “İçimde herkese ve her şeye karşı öfke var” diyor. Bunun üzerine Nursema’nın “Bu beni çok korkutuyor” dediği duyuluyor.

kizil34.jpg

DOĞA İLE FATİH ARASINDA NELER OLUYOR?

Fatih ile Doğa’nın yeni bölümde tekrar bir araya geldikleri görülüyor. Fatih “Beni istemeyen sendin, şimdi mi kıymetli oldum” diyor. Bunun üzerine Doğa’nın onayladığı görülüyor.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ikinci fragmanı şimdiden izleyici tarafından merakla beklenmeye başladı. Konunun detayları ilerleyen günlerde açıklığa kavuşacak gibi görünüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.