Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu değişikliği 'Settar Tanrıöğen’in yerine gelecek isim belli oldu'

Kızılcık Şerbeti'nde oyuncu değişikliği 'Settar Tanrıöğen’in yerine gelecek isim belli oldu'
Kızılcık Şerbeti dizisinden gelen haber gündeme bomba gibi düştü. Dizide rol değişimi yaşandı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni Abdullah Bey'i bakın hangi oyuncu oldu?

Her Cuma akşamı ekranlara gelen dizide Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirdi. Hastanede tedavisi süren Tanrıöğen, son bölümde yer alamadı.

Oyuncunun setlere dönüş tarihi büyük bir merak konusu haline gelirken beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Yapım şirketi Gold Film, Tanrıöğen'in sete dönüşünün zorlaştığını belirtince, bir oyuncu değişikliği kararı aldıklarını duyurdu.

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah rolünü üstlenen Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrasında ameliyat edilerek hastanede bir süre tedavi görmüştü.

Settar Tanrıöğen'in sağlık sorunları nedeniyle sete dönüşü zorlaştığında, dizinin yapımcısı olan Gold Film, yeni bir yol izlemek zorunda kaldı ve Ahmet Mümtaz Taylan ile rol için anlaşma sağlandı.

Dizinin yapım şirketinin sosyal medyadan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kamuoyunun Dikkatine, Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir.

Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız.

Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır… Saygılarımızla…” ifadelerine yer verildi.

Kızılcık Şerbeti'nde flaş gelişme! Dizinin yeni Apo'su belli oldu - Resim : 2

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.