Settar Tanrıöğen’den sevenlerini üzen haber 'Beyin kanaması geçirip Kızılcık Şerbeti’nden ayrılmıştı'

Settar Tanrıöğen’den sevenlerini üzen haber 'Beyin kanaması geçirip Kızılcık Şerbeti’nden ayrılmıştı'
Kızılcık Şerbeti dizisinin Apo’su Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmiş ve 2 kez ameliyat olmuştu. Usta isimden kötü bir haber daha geldi.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirerek kaldırıldığı hastanede 26 Ocak tarihinden beri tedavi altında tutuluyor. 61 yaşındaki Tanrıöğen’in, beyin kanaması sonrası, daha önce 2 kez ameliyat geçirmesine rağmen tekrar ameliyat geçireceği haberi sevenlerini üzdü.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, daha önce 2 defa ameliyat geçiren usta oyuncunun bu hafta taburcu olması beklenirken, yapılan tetkikleri sonucu yeniden ameliyat edilmesi kararı verildi.

aile.jpg

HAFIZA KAYBI VE YORGUNLUK ENGEL OLDU

Ünlü oyuncu, bu hafta taburcu olmayı beklerken doktorlarının kararıyla yeni bir ameliyata hazırlanmaya başladı. Oyuncunun Kızılcık Şerbeti dizisine devam etmesine ise hafıza kaybı ve çabuk yorulma gibi nedenler engel oldu. Oyuncunun dizi ekibine haber gönderdiği ve “Bensiz devam edin” dediği öne sürüldü.

serbo5.jpg

Diziye devam edemeyen Settar Tanrıöğen’in yerine, canlandırdığı Abdullah Ünal karakterini Ahmet Mümtaz Taylan devralmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.